0800 - 2022

Uitgelicht: Onze eigen communicatiemedewerkster

20 mei 2020

Deze week stellen we je graag voor aan iemand uit ons eigen team: Ingeborg. Zij zorgt voor de communicatie en vormgeving bij Kooyman. Kooyman is één van de weinige makelaars in de regio die een eigen publiciteits- en reclameafdeling heeft.

“Ik noem mezelf ‘Marketing coördinator’, maar dat is met een knipoog, hoor. Mijn werk is zo veelzijdig, waarbij uiteraard de nadruk ligt op de meest optimale presentatie van ons aanbod. Iedere woning krijgt bij ons de aandacht die het verdient. En allemaal in eigen beheer, waardoor we snel kunnen schakelen. Dit doe ik natuurlijk niet alleen, we hebben een fantastisch team."

Vormgeving
"
Het opmaken van de brochures, adverteren en het plaatsen van ons aanbod op de diverse sites, zoals onze eigen website en natuurlijk Funda. Verder maak ik graag een mediaplan op maat voor opdrachtgevers die extra aandacht voor hun woning willen. Hierbij kun je denken aan een uitgebreide advertentiecampagne, een online advertentie op bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn of nu.nl of het maken van een vlog. Daarnaast houd ik de nieuwste ontwikkelingen goed in de gaten. We zetten alles in om een huis succesvol te verkopen."

Gegroeid
“Ik werk inmiddels ruim 23 jaar bij Kooyman. Ooit als zaterdagkracht begonnen en in de loop der jaren in deze rol gegroeid en nu al jaren fulltime in de weer. Ik voel me hier helemaal thuis. Het is een leuke organisatie en een leuk team. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!”

Content-21-5-medewerker-uitgelicht-Ingeborg-Spruijt-zonder-template

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

2
Eddy Veth

Register Makelaar / Taxateur

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten