0800 - 2022

Taxatie

Een snelle, vakkundige en scherp geprijsde taxatie

Een taxatie is het vaststellen van de marktwaarde van een woning door een daarvoor bevoegd taxateur. Er wordt een rapport opgesteld waarin onder andere het type huis, de grootte, de staat van onderhoud en de ligging wordt omschreven. Aan de hand van deze kenmerken wordt, in vergelijking met recent verkochte, vergelijkbare woningen de marktwaarde vastgesteld.

Bij verkoop, aankoop, een hypotheek of belastingzaken kan een taxatie handig of noodzakelijk zijn. Het is prettig als u snel en tegen lage kosten over een vakkundig taxatierapport beschikt. Een rapport wat opgesteld volgens de eisen van het NRVT en daarom door banken geaccepteerd wordt. Kooyman Eigen Huis kan dat voor u verzorgen.

Hypotheek nodig?

De taxatiewaarde van een bestaande woning is nodig voor het verkrijgen van een hypotheek. Regel deze taxatie in overleg met onze hypotheekafdeling of via onze onafhankelijk taxateur. De kosten van de taxatie zijn voor rekening van de koper én zijn fiscaal aftrekbaar. Koop je een nieuwbouwwoning, dan is een taxatierapport meestal niet verplicht om een hypotheek te krijgen.

Meer weten over een taxatie? Neem contact op met kantoor Alblasserdam.

Aanmeldformulier voor een taxatie

Ik wil mijn huis laten taxeren

Altijd uw woning op de beste manier verkopen
Neem contact met ons op
4 kantoren in de regio

Kooyman Eigen Huis is een ondernemende makelaar met karakter. Onze kantoren zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 09.00 - 16.00 uur.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kim met Kooyman achtergrond
Kim Grinwis

Verhuurmakelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten