0800 - 2022
Makelaars in Ppd

Wij gaan samen met u voor 100% succesvolle verkoop!

Huis verkopen? Kooyman Eigen Huis!

Uw woning verkopen in Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Oud-Alblas of omgeving? Verkoop uw woning met Kooyman Eigen Huis! De vraagprijs bepalen, het regelen van bezichtigingen en de onderhandelingen zijn stappen die we graag voor u uit handen nemen. Met onze professionele mensen en creatieve aanpak gaan we voor u aan de slag en houden we u nauw betrokken in het hele proces.

Deskundige makelaars
Onze ervaren makelaars kennen de lokale woningmarkt en omgeving als geen ander, zijn goed op de hoogte van de actuele prijsontwikkelingen en geven altijd een marktconform prijsadvies. We houden u daarbij goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom uw huis. Zo weet u altijd wat er speelt en krijgt uw woning de aandacht die het verdient.

Marketing
We zijn een ondernemend team. Samen met een professionele fotograaf en marketingafdeling in huis grijpen we alle kansen om uw woning zo goed mogelijk in beeld te brengen. We maken onder andere professionele foto's, 3D plattegronden, 360 graden foto's en een video. Uw woning wordt aangeboden aan onze woningzoekenden in de WoningMatcher, waar nu bijna 4.000 mensen ingeschreven staan. Uw woning wordt gepresenteerd op social media met meer dan 10.000 volgers. We hebben de juiste volgers en bereiken daarom snel een grote groep, al voordat de woning op Funda komt!

Persoonlijk én dichtbij:
Met kantoren in Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam en Oud-Alblas is er altijd een kantoor in de buurt voor persoonlijk advies. Ook zijn wij 6 dagen per week geopend, zodat we ook op zaterdag bezichtigingen kunnen inplannen.

Afspraak maken?
Een van onze makelaars komt graag bij u langs voor een (gratis) waardebepaling van uw woning en om onze aanpak toe te lichten. Daarna wordt er een persoonlijk verkoopadvies opgemaakt om voor een succesvolle verkoop te gaan. Neem contact met ons op via 0800-2022 of vul het formulier in via onderstaande button!

Neem ook eens een kijkje op www.kooymanverkoopt.nl

Laat uw woning opvallen!

  • Professionele fotografie
  • Woningvideo
  • 3D plattegrond & 360-view
  • Uitgebreide brochure van uw woning
  • Meer dan 3.500 actieve woningzoekenden in de WoningMatcher
  • Promotie op Facebook en Instagram met bijna 10.000 volgers
  • Woningpresentatie op kooyman.com/kopen en Funda

En een leuke actie voor onze opdrachtgevers! Lees hier meer!

Wij verkopen uw woonhuis met zekerheid! Neem contact op met ons

Funda beoordeling

"Prijzen zijn iets hoger als gemiddeld maar daar krijg je enorme marktkennis, klantenkring en bereik voor terug met hoge kwaliteit en service.

Liever een euro meer voor goede kwaliteit!"

Verkoopperiode: 2 maanden

Verkopers Thorbeckelaan 509, Sliedrecht Alle beoordelingen
9,3 Gemiddelde beoordeling.
95% Beveelt Kooyman Eigen Huis aan. 547 beoordelingen op www.funda.nl
4 kantoren in de regio

Kooyman Eigen Huis is een ondernemende makelaar met karakter. Onze kantoren zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 09.00 - 16.00 uur.

Wij gaan voor 100% succesvolle verkoop. Daarom betaalt u bij Kooyman Eigen Huis alleen bij resultaat! Als echte ondernemers.
Wij vertellen u er graag meer over.

Ook uw woning op de beste manier verkopen? Neem contact op met ons

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

2
Eddy Veth

Register Makelaar / Taxateur

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten