0800 - 2022
nwKooyman Eigen Huis Header Website 1600x600 (Retina) verkopen

Het doel? Uw huis op de beste manier verkopen.

Wij gaan samen met u voor 100% succesvolle verkoop!

Persoonlijk Verkoopplan

Uw persoonlijke verkoopstrategie bepalen

Verkoop je woning met Kooyman Eigen Huis

Alvast gefeliciteerd met de eerste stap! U overweegt uw huis te verkopen. En wij helpen u graag bij uw overweging, want er komt wel wat bij kijken. De vraagprijs bepalen, het regelen van bezichtigingen en natuurlijk de onderhandelingen, dit zijn slechts drie van de 12 stappen die wij met u doorlopen. Met onze creatieve aanpak, professionele mensen en inzet van alle mogelijke, en zelfs innovatieve middelen, gaan we voor u aan de slag. Uiteraard houden we u nauw betrokken in het hele proces; het gaat tenslotte om uw huis. We laten u dan ook graag weten hoe de bezichtigingen gegaan zijn.

Deskundige makelaars
Onze ervaren makelaars kennen de lokale woningmarkt en omgeving als geen ander, zijn goed op de hoogte van de actuele prijsontwikkelingen en geven altijd een marktconform prijsadvies. We houden u daarbij goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom uw huis. Zo weet u altijd wat er speelt en krijgt uw woning de aandacht die het verdient.

Marketing
We zijn een ondernemend team. Samen met een professionele fotograaf en marketingafdeling in huis grijpen we alle kansen om uw woning zo goed mogelijk in beeld te brengen. Via de bestaande mediakanalen als Funda, Facebook, YouTube en kranten, maar we gaan verder. We houden de nieuwste ontwikkelingen scherp in de gaten en maken in overleg een 360-view van uw woning. Ook maken we desgewenst 3D plattegronden en YouTube video's. Zelfs voor de smartphone brengen wij nieuwbouwprojecten tot leven met Virtual Reality. Dat valt op!

Afspraak maken?
Een van onze verkoopmakelaars komt graag bij u langs voor de waardebepaling van uw woning en om onze aanpak toe te lichten. Daarna maken ze een persoonlijk verkoopadvies om samen met u voor een succesvolle verkoop te gaan!

Laat uw woning opvallen!

  • Professionele styling & fotografie
  • Video van de woning
  • 3D plattegrond & 360-view
  • Hoogtefoto’s en drone filmpjes
  • Promotie op onze website
  • Promotie op Facebook, Instagram en YouTube
Wij verkopen uw woonhuis zeker! Neem contact op met ons

Funda beoordeling

"Uiterst prettige begeleiding bij de verkoop van onze woning. Heldere afspraken en duidelijke uitleg van het verkoopproces, heldere feedback. Vlot antwoord op onze vragen."

Verkoper Steilsteven 24 in Papendrecht Alle beoordelingen
9,2 Gemiddelde beoordeling.
96% Beveelt Kooyman Eigen Huis aan. 184 beoordelingen op www.funda.nl
4 kantoren in de regio

Kooyman Eigen Huis is een ondernemende makelaar met karakter. Onze kantoren zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

No cure, no pay

Wij gaan voor 100% succesvolle verkoop. Daarom betaalt u bij Kooyman Eigen Huis alleen bij resultaat! Als echte ondernemers.
Wij vertellen u er graag meer over.

Ook uw woning op de beste manier verkopen? Neem contact op met ons

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestigingen in Papendrecht en in Sliedrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Eddy Eddy Veth

Register Makelaar / Taxateur o.g.

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2021 MM
Sluiten
Als je onze site gebruikt, accepteer je onze cookies . Sluiten