0800 - 2022
actiepagina banner7

Vertel je vrienden over ons & we belonen je graag!

Tevreden met Kooyman Eigen Huis?
TELL A FRIEND!

Vertel jouw vriend(in) met verkoopplannen ook over Kooyman Eigen Huis & ontvang 75 euro shoptegoed! Lees snel verder hoe het werkt.

Ken jij iemand met verkoopplannen en zorg JIJ dat diegene Kooyman Eigen Huis als makelaar kiest? Dan ontvang jij van ons 75 euro shoptegoed bij een van de volgende winkels: Intratuin, bol.com, Fashioncheque en de Willaerts Group. Ook de nieuwe klant die je aanbrengt maak je blij, hij of zij ontvangt namelijk óók 75 euro shoptegoed!

Download snel de flyer onderaan de pagina en stuur ‘m door naar je vriend/vriendin om hem of haar van deze actie te laten weten. Het leuke is: je kunt zo vaak meedoen als je wilt!

Ben jij getipt door een vriend en kies je ons als makelaar? Geef tijdens het gesprek met de makelaar aan dat je gebruik maakt van de tell-a-friend actie én wie jou getipt heeft.

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 31-12-2024. Dit betekent dat de getekende opdracht tot dienstverlening binnen moet zijn voor deze datum.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties. Niet inwisselbaar voor contant geld.
  • Je staat in ons systeem geregistreerd als opdrachtgever.
  • Registratie van de aangedragen nieuwe klant in ons systeem is vereist. De klant geeft bij het eerste gesprek aan gebruik te willen maken van de actie.
  • Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, zolang elke vriend of vriendin die jij laat kennismaken met Kooyman Eigen Huis nog geen klant bij ons is en het eerste adviesgesprek nog moet plaatsvinden. De flyer is onderaan de pagina te downloaden.
  • Zodra de getekende OTD van de nieuwe klant binnen is, worden de cadeaubonnen t.w.v. €75,- overhandigd.
  • Voor de nieuwe klant geldt: bij intrekken van de opdracht wordt er €75,- in rekening gebracht.

Neem ook eens een kijkje op onze verkooppagina: kooymanverkoopt.nl

4 kantoren in de regio

Kooyman Eigen Huis is een ondernemende makelaar met karakter. Onze kantoren zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 09.00 - 16.00 uur.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

1
Randy Madronal

Junior Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten