0800 - 2022

Makelaar Papendrecht

Team

EddyVeth
Eddy Veth Register Makelaar / Taxateur 06-23148990 eddy@kooyman.com
Julie
Julie van den Bout Register Makelaar / Taxateur 06-51017104 julie@kooyman.com
Karin
Karin Baas Commercieel Medewerker Papendrecht 078–6150600 papendrecht@kooyman.com
Naomi
Naomi Jansen Commercieel Medewerker Papendrecht 078–6150600 papendrecht@kooyman.com

Vestiging

Makelaar Papendrecht
Brederodehuis 1
3353 HD Papendrecht
078 – 61 50 600 Bereik ons ook via WhatsApp! 06 – 30 98 56 42 papendrecht@kooyman.com

Kooyman Makelaars Papendrecht

Huis kopen of huis verkopen? Dan is het verstandig om een makelaar in te schakelen. Door gebruik te maken van de diensten van een deskundig adviseur bent u automatisch verzekerd van een aantal voordelen. Denk alleen al aan het onderhandelen met de kopende partij of het regelen van een bezichtiging.

Kooyman Eigen Huis in Papendrecht is dé makelaar in Papendrecht en helpt u graag bij het zetten van de eerste stappen, tot en met het afronden van een eventuele aankoop. Inmiddels hebben we 40 jaar ervaring in het vak en weten dus waar u goed op moet letten. Niet voor niets scoren wij gemiddeld een 8,7 op Funda.nl. Klanten waarderen onze inhoudelijke kennis, deskundigheid en behulpzaamheid.

Waar kan uw makelaar in Papendrecht u mee helpen?
We noemden al een aantal zaken bij de verkoop van uw woning. Wij doen, indien u dat wenst, de onderhandelingen en regelen bezichtigingen voor potentiële kopers. Dankzij onze kennis van de lokale woningmarkt en de actuele prijsontwikkelingen, zijn wij in staat om u een passend en marktconforme prijsindicatie te geven. Hierdoor vergroot u de kans dat uw woning in of rondom Papendrecht snel wordt verkocht.

Het verkopen van een woning zonder makelaar kan u voor onverwachte problemen stellen. De overheid heeft tal van richtlijnen opgesteld om de verkoop van een huis in goede banen te leiden, maar het is ondoenlijk om alle regels zonder voorkennis na te leven. Wij helpen u hierbij. Bovendien passen wij vernieuwende verkoopstrategieën (3D-plattegronden, 360-view, social media) toe, die toegesneden zijn op uw situatie.

Kies voor een betrouwbare makelaar
Let erop dat uw makelaar is aangesloten bij een brancheorganisatie, zoals de VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend goed). Die organisatie bewaakt de kwaliteit van de aangesloten makelaars middels certificeringsregelingen.

Kooyman in Papendrecht beschikt over een certificaat van vakbekwaamheid van het VBO. Dat houdt onder meer in dat wij verplicht zijn om u tussendoor op de hoogte te houden van onze bezigheden. Ook mogen wij niet uit eigen beweging actie ondernemen. Een verkoop, of aankoop van een woning kan pas definitief doorgaan als u daar middels een schriftelijke verklaring toestemming voor geeft.

Ook voor kopen en huren rondom Papendrecht
Naast hulp met de verkoop van een woning kunt u ook bij ons terecht voor mooie nieuwbouwprojecten, of als u op zoek bent naar een huurwoning. Meer weten? Neem dan contact op met onze mensen in Papendrecht via e-mail: papendrecht@kooyman.com, of bel: 078 – 61 50 600. Bent u woonachtig in Alblasserdam, Oud-Alblas of Sliedrecht? Dan kunt u ook terecht bij onze vestiging ter plaatse.

Kooyman Hypotheken en Verzekeringen
Hypotheek regelen voor uw woning? Onze afdeling Hypotheken en Verzekeringen in Papendrecht helpt u hier graag bij. We geven hypotheekadvies passend bij uw situatie. We zijn onafhankelijk, waardoor we voordeliger kunnen zijn dan banken. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur, donderdagavond op afspraak en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur: maak een afspraak.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestigingen in Papendrecht en in Sliedrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kees Kees Kooyman

Eigenaar / Register Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2021 MM
Sluiten
Als je onze site gebruikt, accepteer je onze cookies . Sluiten