0800 - 2022

Over Kooyman Eigen Huis

Ondernemende makelaar met karakter

Ondernemende makelaar met karakter

Hard werken en lange dagen maken. Zo zijn de broers Henk en Teun Kooyman begonnen. Ze kochten een woning op de veiling, knapten dat op en verkochten het weer. En met succes, want ze werden steeds vaker door mensen uit de omgeving gevraagd om ook hun woning te verkopen.

Niet op de traditionele manier van ‘een kantoor aan huis’ maar net even anders dan andere makelaarskantoren. Nu 40 jaar later is de makelaardij van de broers een volwassen makelaarskantoor. Teun, het marketingbrein achter Kooyman Eigen Huis , besloot het klantgericht aan te pakken en opende een van de eerste huizenwinkels in de wijde regio. Vanaf dat moment heeft Kooyman Eigen Huis duizenden woningen verkocht, twee huizencrisissen overleefd en 4 kantoren in de regio gerealiseerd.

Inmiddels zijn de huizenwinkels, onder andere door de opkomst van internet, weer verleden tijd. Maar het succes van Kooyman Eigen Huis is blijvend. Kees Kooyman is alweer vele jaren aan de slag op basis van dezelfde unieke kernwaarden: beslissend, creatief, deskundig en klantgericht. Natuurlijk samen met het hele Kooyman Team.

Ons DNA

  • Beslissend
  • Creatief
  • Deskundig
  • Klantgericht
  • Ondernemend met karakter
Beslissendopdem2

Een makelaar die blijft

“Dat wisten wij al voor we ‘makelaar’ werden”

Mensen bij elkaar brengen. Kopers bij een woning brengen. Verkopers bijstaan gedurende het hele proces. Een makelaar moet deskundig zijn en kennis van zijn gebied hebben, maar zich vooral realiseren dat het om mensen gaat. Mensen die gemiddeld om de 8 jaar de grootste aankoop van hun leven doen. Dit is de kern van ons vak.

“Een bemiddelaar voor woningen blijft nodig. Zet een koper en verkoper tegenover elkaar. Ze zijn het met elkaar eens, maar krijgen ruzie over de kleur van de brievenbus. En dan gaat de verkoop alsnog niet door” – Henk Kooyman, uit eigen ervaring.

4 kantoren in de regio

Kooyman Eigen Huis is een ondernemende makelaar met karakter. Onze kantoren zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 09.00 - 16.00 uur.

Altijd uw woning op de beste manier verkopen Neem contact op met ons

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

1
Randy Madronal

Junior Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten