0800 - 2022
header-verkoopplan

Woningmatcher

Uw persoonlijke aankoopstrategie bepalen

Wat is uw ideale huis, voor nu en rekening houdend met de toekomst? In welke omgeving wilt u wonen? Aan de rand van een klein dorp of toch liever dichtbij scholen en een winkelcentrum? Wilt u een grote tuin of liever een balkon? Voor al uw woonwensen zoeken wij met u mee naar precies die ene droomwoning.

Een woning koopt u maar een paar keer in uw leven. Een belangrijke en soms lastige beslissing dus. Misschien weet u al precies wat u zoekt. Of bent u er juist nog niet uit in wat voor type woning u graag wilt wonen. In beide gevallen helpt Kooyman Eigen Huis u graag in uw zoektocht.

Sneller dan het internet

Als woningmatcher koppelen we kopers en verkopers aan elkaar. Laat ons uw wensen weten en wij zoeken naar de beste match. Beter nog, voordat uw droomwoning openbaar in de verkoop komt nemen we contact met u op. Zo heeft u de mogelijkheid om als eerste de woning te bekijken. En wie weet zelfs te kopen. Dat is ondernemend. Dat is onze service. Neem contact met ons op.

Meld u aan voor Woningmatcher

  • vind uw woning, nog vóór hij online staat
  • uw wensen, onze uitdaging
  • scherp op de details
  • betrokken en proactief
  • unieke service
4 kantoren in de regio

Kooyman Eigen Huis is een ondernemende makelaar met karakter. Onze kantoren zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestigingen in Papendrecht en in Sliedrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Eddy Eddy Veth

Register makelaar / taxateur o.g.

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2020 MM
Sluiten
Als je onze site gebruikt, accepteer je onze cookies . Sluiten