0800 - 2022

Makelaar Sliedrecht

Team

1
Randy Madronal Junior Makelaar 078–6150600 papendrecht@kooyman.com
14
Doris Office Manager Sliedrecht 0184–499444 sliedrecht@kooyman.com

Vestiging

Makelaar Sliedrecht
Stationsweg 12
3363 GA Sliedrecht
Navigeer naar Bonkelaarplein, 3363 EL Sliedrecht
0184 – 49 94 44 Bereik ons ook via WhatsApp! 06 – 30 57 69 85 sliedrecht@kooyman.com

Kooyman Makelaars Sliedrecht

Huis verkopen? Als u zelf uw woning wilt verkopen, staat u voor een forse klus. Allereerst moet u een vraagprijs bepalen, waarvoor u een waardebepaling wilt laten doen. Vervolgens dienen er bezichtigingen te worden gepland. Tijdverslindende bezigheden, die wij graag voor u uit handen nemen!

Kooyman Eigen Huis in Sliedrecht is gevestigd aan de Stationsweg 12 en is dé makelaar in Sliedrecht en omgeving. Naast Sliedrecht is Kooyman Eigen Huis ook actief als makelaar in Hardinxveld-Giessendam. Wij helpen u van begin tot eind bij het verkopen van uw woning. We nemen u de zorg uit handen en zorgen ervoor dat u uiteindelijk een goede deal sluit. Dankzij 40 jaar ervaring in het vak als makelaar in de omgeving van Sliedrecht beschikken wij over veel kennis van de lokale woningmarkt en de daarbij horende prijsontwikkelingen. U weet zich daardoor verzekerd van een marktconform verkoopadvies.

Een woning verkopen is creatief zijn
In de afgelopen vier decennia is er veel veranderd en dat geldt ook voor de huizenmarkt in en rondom Sliedrecht. Het verkopen van een woning is tegenwoordig veel meer dan het plaatsen van een advertentie in de krant, of langsgaan bij een makelaar voor het meest actuele aanbod. Razendsnelle veranderingen en nieuwe ontwikkelingen op internet vergen flexibiliteit en creativiteit.

Kooyman bepaalt dan ook voor iedere klant een eigen, unieke verkoopstrategie. Daarbij maken we gebruik van vernieuwende en innovatieve technieken, zoals virtuele rondleidingen middels VR, 360-view en 3D-plattegronden. Ook social media zijn een belangrijk instrument binnen die strategie. Professionele foto’s worden via Facebook gepubliceerd en strakke video’s op YouTube geven geïnteresseerden een goede impressie. Uw woning is dus eigenlijk 24/7 te bezichtigen.

Kies voor een betrouwbare makelaar in Sliedrecht
Wanneer u aanklopt bij een makelaar, wilt u er uiteraard zeker van zijn dat u een betrouwbare partner kiest. Daarom is het van belang om te kiezen voor een makelaar die is aangesloten bij een brancheorganisatie, zoals de NVM of VBO. Dit verzekert u ervan dat uw makelaar gebruikmaakt van standaard voorwaarden en dat hij of zij vakbekwaam is. Om lid te worden van een branchevereniging, dient een makelaar namelijk te voldoen aan strenge toelatingseisen.

Kooyman in Sliedrecht is lid van Vereniging Bemiddeling Onroerend goed (VBO). Dat houdt concreet in dat wij over een certificaat van vakbekwaamheid beschikken. Voor u betekent dat dat wij u op de hoogte moeten houden van de ontwikkelingen rondom de verkoop (of koop) van een woning. U heeft bovendien altijd het laatste woord. Zonder schriftelijke toestemming is het uw makelaar namelijk niet toegestaan om namens u zaken te doen.

Huren en huis kopen in Sliedrecht
Niet alleen bij verkoop, maar ook bij de aankoop of het huren van een woning is Kooyman in Sliedrecht u van dienst. Op onze website vindt u een actueel aanbod van aangeboden woningen. Daarnaast vindt u altijd interessante nieuwbouwprojecten, mocht u daar interesse in hebben. Dus neem een kijkje, of laat iets van u horen via e-mail: sliedrecht@kooyman.com. Bellen kan ook: 0184 – 49 94 44.

Huren en huis kopen in Hardinxveld-Giessendam
Huis verkopen of huis kopen in Hardinxveld? Kooyman in Sliedrecht helpt u graag. Vind op onze website het actuele aanbod van aangeboden woningen. Daarnaast vindt u altijd interessante nieuwbouwprojecten. Kennis maken? We horen graag van u! Stuur een mailtje naar sliedrecht@kooyman.com of bel naar 0184 – 49 94 44.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kim met Kooyman achtergrond
Kim Grinwis

Verhuurmakelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten