0800 - 2022
Makelaars in Ppd

Aankopen

Uw persoonlijke aankoopstrategie bepalen

Aankopen

Spannend hè, een huis kopen. Dat begrijpen we bij Kooyman Eigen Huis als geen ander. Het is mogelijk een van de grootste aankopen van uw leven. En heeft u eindelijk die droomwoning gevonden? Dan komt er nog een spannend aspect om de hoek kijken: onderhandelen. Wij helpen u graag uw droomwoning te vinden, voor de best mogelijke prijs.

Er staan zoveel verschillende huizen te koop, maar welke past bij uw wensen? En wat is de juiste prijs? In de zoektocht naar uw droomwoning kan een hoop tijd gaan zitten. En met de aantrekkende markt kan het soms ineens snel gaan. Wij houden ons nieuwste aanbod scherp voor u in de gaten, zo loopt u uw droomhuis niet mis!

Waardebepaling

De huizenmarkt, de buurt, de technische staat van de woning, de nieuwe ontwikkelingen in de omgeving en de juridische aspecten zijn allemaal mede bepalend voor de juiste waarde van de woning. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u hierin goed adviseren. Maar hoe onderhandelt u vervolgens met die ervaren verkoopmakelaar? De emoties die bij u meespelen kunnen in de weg staan. Dat is soms best lastig, want u wilt natuurlijk niet te veel betalen.

Aankopen

  • Woningmatcher
  • Scherp op nieuwste aanbod: we zitten er bovenop!
  • Onbeperkt aantal bezichtigingen
  • No cure no pay
Altijd uw woning op de beste manier verkopen?
4 kantoren in de regio

Kooyman Eigen Huis is een ondernemende makelaar met karakter. Onze kantoren zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 09.00 - 16.00 uur.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kim met Kooyman achtergrond
Kim Grinwis

Verhuurmakelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten