0800 - 2022
Paalzitactie-header 2022

Sponsoring

Kooyman Eigen Huis is niet alleen een actieve en sportieve makelaar, maar wij zijn ook erg betrokken bij de samenleving. Al ruim 40 jaar zijn wij actief in de regio en wij willen daarom een bijdrage leveren aan de diverse sportverenigingen, het verenigingsleven in het algemeen en natuurlijk zijn er ook diverse andere initiatieven en evenementen die wij ondersteunen.

Ieder jaar krijgen we vele aanvragen binnen met het verzoek tot sponsoring. Helaas is het voor ons onmogelijk iedere aanvraag te honoreren. Hierin maken wij altijd een weloverwogen keuze. Deze keuze baseren we op diverse criteria:

- de vereniging is gevestigd in het werkgebied van Kooyman Eigen Huis
- het evenement moet plaatsvinden in het werkgebied van Kooyman Eigen Huis
- als het een individuele aanvraag betreft dient de aanvrager woonachtig te zijn in ons werkgebied
- mogelijkheden voor het versterken en/of vergroten van onze naamsbekendheid

Uitsluitend verzoeken die aan bovenstaande criteria voldoen worden in behandeling genomen. Een sponsorverzoek is uitsluitend per mail in te dienen. In alle gevallen beslist Kooyman Eigen Huis over het wel of niet honoreren van uw sponsorverzoek. Over de reden van een eventuele afwijzing gaan wij niet in discussie. Toegezegde sponsoractiviteiten bieden geen garantie voor de toekenning voor het nieuwe jaar.

U kunt uw sponsorverzoek mailen naar: info@kooyman.com o.v.v. sponsoraanvraag.

Sponsoring

4 kantoren in de regio

Kooyman Eigen Huis is een ondernemende makelaar met karakter. Onze kantoren zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 09.00 - 16.00 uur.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestigingen in Papendrecht en in Sliedrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

EddyVeth Eddy Veth

Register Makelaar / Taxateur

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2022 MM
Sluiten
Als je onze site gebruikt, accepteer je onze cookies . Sluiten