0800 - 2022
43 Merwehoofd panorama

Wij gaan samen met u voor 100% succesvolle verhuur!

Verhuurmakelaar

Verhuur

Wilt u uw woning (tijdelijk) verhuren of bent u al actief als belegger van uw verhuurpanden? Kooyman Eigen Huis verzorgt de verhuur van uw woning(en) en complex(en). Met een diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en een professionele aanpak, zorgen wij ervoor dat het verhuurproces soepel en succesvol verloopt. Op basis van uw wensen matchen we uw pand met een potentiele huurder en screenen we deze met een uitgebreide huurderscheck.

Wij verzorgen het gehele verhuurtraject en letten daarbij nadrukelijk op de wettelijke kaders. Zowel particuliere verhuurders, woningcorporaties en beleggers ontzorgen wij in het verhuurproces van hun panden. Met Kooyman Eigen Huis kunt u rekenen op een professionele en efficiente aanpak, waarbij uw belangen centraal staan.

Keurmerk verhuurveilig

Kooyman Eigen Huis beschikt over het VerhuurVeilig keurmerk, wat betekent dat we deskundig zijn in administratieve controle, huurwetgeving en zorgplicht. Dit keurmerk toont aan dat we onze huurders grondig screenen en transparant zijn in ons verhuurproces.

Mogelijkheden voor beheer van verhuurpanden

Wilt u als pandeigenaar meerdere zaken uit handen geven? Dat kan! Wij bieden diverse beheerpakketten aan, dosat er altijd een optie is die past bij uw wensen. Zo kunt u als vastgoedeigenaar kiezen voor een technisch beheerpakket, een financieel beheerpakket of een combinatie hiervan. De pakketten kunt u uitbreiden met beheerinspecties en/of onderhoudschecks.

Voor meer informatie over de pakketten kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten

Huurderscheck voor extra zekerheid

  • Credit checks
  • Identiteitscontrole
  • 3D plattegrond & 360-view
  • Toetsing inkomensgegevens
  • Nabellen en controleren verstrekte gegevens
  • BKR controle
  • Opvragen huurdersverklaring
Wij verhuren uw woonhuis met zekerheid! Neem contact op met ons

Funda beoordeling

"Prijzen zijn iets hoger als gemiddeld maar daar krijg je enorme marktkennis, klantenkring en bereik voor terug met hoge kwaliteit en service.

Liever een euro meer voor goede kwaliteit!"

Verkoopperiode: 2 maanden

Verkopers Thorbeckelaan 509, Sliedrecht Alle beoordelingen
9,3 Gemiddelde beoordeling.
95% Beveelt Kooyman Eigen Huis aan. 542 beoordelingen op www.funda.nl
4 kantoren in de regio

Kooyman Eigen Huis is een ondernemende makelaar met karakter. Onze kantoren zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 09.00 - 16.00 uur.

Ook uw woning op de beste manier verhuren? Neem contact op met ons

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kim met Kooyman achtergrond
Kim Grinwis

Verhuurmakelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten