0800 - 2022

Starters: overzicht in alle mogelijkheden

04 februari 2021

Deze keer legt financieel- en assurantieadviseur Jan Willem Buijk uit op welke vlakken wij jou als starter kunnen ondersteunen. Vooral de wirwar aan verschillende mogelijkheden kan voor een starter op de woningmarkt onoverzichtelijk zijn. Wij helpen je graag.

Je bent bij ons altijd welkom voor een vrijblijvend oriƫnterend gesprek over je financiƫle mogelijkheden. Welke hypotheek past het beste bij jou? Kooyman Hypotheken en Verzekeringen kan starters op alle fronten van dienst zijn. We nemen je mee in het traject. Onze service stopt niet zodra je hypotheek is geregeld, ook tijdens de looptijd van je hypotheek informeren we je over de actuele ontwikkelingen en kun je rekenen op financieel advies bij wijzigingen in je persoonlijke situatie.

Inzichtelijk
Wij geven tips over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een woning. Dat doen we in algemene zin, maar met name voor starters, met onervarenheid op de woningmarkt, is het belangrijk om duidelijkheid te krijgen. Ons doel is om het hele proces zo inzichtelijk mogelijk voor je te maken. Het klantbelang staat bij ons altijd voorop. Wij vergelijken vrijwel alle hypotheekaanbieders en je kunt rekenen op onafhankelijk advies.

Persoonlijk
Ondanks de corona-maatregelen hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom zorgen we ervoor dat we onder veilige omstandigheden een afspraak kunnen maken (coronaproof). In onze spreekkamer kijk je mee op ons scherm waarop jouw persoonlijke hypotheekberekening wordt getoond. Door je mee te laten kijken, brengen we informatie overzichtelijker over. Wij investeren in tijd en service!

Mogelijkheden
Wat zijn je mogelijkheden en hoe komen we tot bepaalde adviezen? We leggen in begrijpelijke taal uit wat in jouw situatie de beste opties zijn. Naast de berekening wat je als starter maximaal aan hypotheek kunt krijgen, is het onder voorwaarden mogelijk een hogere hypotheek aan te vragen met behulp van ouders of middels een starterslening.

Breed
Naast hypotheekadvies kun je bij ons ook je verzekeringspakket afsluiten. Wij vergelijken voor jou de voorwaarden en premies en hierdoor kun jij je volledig richten op je nieuwe woning.

Graag nodigen we je uit voor een financieel gesprek. Maak vrijblijvend een afspraak via 078-6156722.

Kooyman-starterswoning

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

1
Randy Madronal

Junior Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten