0800 - 2022

Onze WoningMatcher levert maatwerk

14 januari 2021

Wat is je ideale huis, voor nu en rekening houdend met de toekomst? In welke omgeving wil je wonen? Aan de rand van een klein dorp of toch liever dichtbij scholen en een winkelcentrum? Wil je een grote tuin of liever een balkon? Voor al je woonwensen zoeken wij met je mee naar precies die droomwoning.

Een woning koop je maar een paar keer in je leven. Een belangrijke en soms lastige beslissing dus. Misschien weet je al precies wat je zoekt, of ben je er juist nog niet uit in wat voor type woning je graag wil wonen? In beide gevallen helpen we je graag in je zoektocht!

Koppelen
Met onze WoningMatcher koppelen wij kopers en verkopers aan elkaar. Laat ons je woonwensen weten en wij zoeken naar de beste match. Beter nog: voordat je droomwoning openbaar in de verkoop komt, krijg jij een mail van ons met ons nieuwe aanbod. Je bent dus als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod! De voordelen op een rijtje:

  • Vind je woning, nog vóór hij online staat;
  • Jouw wensen, onze uitdaging;
  • Scherp op de details;
  • Betrokken en proactief;
  • Unieke service!

Hoe krijg je het juiste aanbod in je mailbox?
Op onze website kan jij je woonwensen aangeven. Je kunt je gewenste koopprijs aangeven in ‘vanaf’ en ‘tot en met’. De woning die we naar je opsturen valt sowieso in je gewenste prijsklasse. Je kunt je gewenste woningtypes aangeven in een in een top 3: hoekwoning, tussenwoning, appartement, et cetera. De woning die we je opsturen voldoet aan een type woning wat jij hebt jouw aangegeven. Je kunt je voorkeur-plaats aangeven: de woning die we voorstellen bevindt zich in jouw opgegeven plaats(en).

Handmatig
De laatste vraag op de website selecteren we handmatig: heb je specifieke wensen zoals de wijk waar je wil wonen, het aantal vierkante meters, tuin of garage et cetera? Dan zullen we hier nog handmatig op selecteren. Stel dat de woning drie slaapkamers heeft en je hebt aangegeven minimaal vier slaapkamers te zoeken, dan filteren we deze woning er alsnog uit.

Front row
Vervolgens sturen we de brochure van de woning per mail naar je op. Je krijgt de woning als eerste te zien en je hebt de mogelijkheid als eerste een bezichtiging te plannen! Ga direct op zoek naar jouw droomhuis met onze WoningMatcher!

_NIEUW Kooyman content zonder templ facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

2
Eddy Veth

Register Makelaar / Taxateur

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten