0800 - 2022

Even voorstellen: Nelleke Muilwijk

07 januari 2021

Nelleke Muilwijk is kantoormanager van onze vestiging in Alblasserdam. In deze blog vertelt ze over haar werk bij Kooyman Eigen Huis en over zichzelf. ‘Kantoormanager’ vindt ze wel erg gewichtig klinken, trouwens…

“Inmiddels werk ik alweer meer dan twintig jaar bij Kooyman Eigen Huis. Toen mijn jongste zoon oud genoeg was, ben ik als ‘instromer’ begonnen op vrijdagavond en op zaterdag. In de loop der jaren is dat uitgebouwd tot drie dagen per week.”

‘We pakken alles op’
“Voordat mijn kinderen werden geboren, werkte ik als directiesecretaresse bij een groot accountantskantoor. Ik heb een opleiding tot medisch secretaresse gevolgd. Hier bij Kooyman Eigen Huis neem ik afwisselend met mijn collega Tamara het baliewerk voor mijn rekening. We pakken alles op: al de administratieve handelingen die komen kijken bij het verkooptraject van een huis. Van het in de verkoop zetten, tot en met het transport naar de notaris!”

‘Altijd weer anders’
“Daarnaast maak ik ook de roosters en verzorg ik de urenregistratie. Eigenlijk ben ik ‘personeelszaken’ van Kooyman Eigen Huis. Zoals je ziet heb ik heel erg afwisselend werk. Elke verkoop is altijd weer anders en ook uitdagingen zijn er voldoende: ik maak na al die jaren nog regelmatige nieuwe situaties mee. Mijn werk is nooit saai!”

‘Informatie uit eerste hand’
“Ik ben geboren en getogen in Alblasserdam. Het leuke van mijn werk is dat ik regelmatig persoonlijk contact heb met bekenden. En op het gebied van huizen die in Alblasserdam in de verkoop staan, of eventuele nieuwe buurtbewoners heb ik vaak informatie uit de eerste hand... Kortom: ik heb het heel erg naar mijn zin met mijn werk bij Kooyman Eigen Huis!”

‘Elke keer iets anders’
“Mijn man en ik zijn al meer dan dertig jaar getrouwd. We hebben nu twee volwassen kinderen, waarvan er één het huis al uit is, en de andere bíj́na. Ons leven verandert dus ook nog steeds. We gaan graag en vaak wandelen of fietsen in de omgeving, bijvoorbeeld een ‘rondje molenkade’. ‘Buiten zijn’ kan je wel een hobby noemen: in de weekenden trekken we er ook vaak op uit. In de vakanties proberen we elke keer een ander land of andere plaats te bezoeken. Behalve winkelen en lezen, is ook yoga echt een hobby van mij!”

Kooyman-content-templ-facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

1
Randy Madronal

Junior Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten