0800 - 2022

Onze nieuwe collega: Romy Steenhuis

11 februari 2021

Romy Steenhuis is 22 jaar oud. Zij versterkt sinds 1 januari de binnendienst op ons kantoor in Sliedrecht. Romy heeft een achtergrond in toerisme, maar inmiddels heeft zij zich volledig op de makelaardij gestort. In deze blog vertelt zij over haar werk, opleiding en ambitie.

“Ik ben twee jaar geleden afgestudeerd aan Breda Univeristy of Applied Sciences, waar ik toerisme management heb gestudeerd. Daarna heb ik twee jaar in de toerismebranche gewerkt. In december van het vorige jaar heb ik besloten het roer helemaal om te gooien en een nieuwe studie te gaan volgen: vastgoed en makelaardij! Ik heb de makelaardij altijd al erg interessant gevonden en ben heel enthousiast om binnen deze branche te werken.”

Opleiding
Romy vertelt over haar opleiding, die zij combineert met haar werk als Binnendienst medewerkster bij Kooyman Eigen Huis. “Ik volg de IPD-makelaarsopleiding, waarvoor ik één dag in de week lessen volg. Toen ik me heb ingeschreven voor deze opleiding, ben ik meteen op zoek gegaan naar een baan in de makelaardij. Daarom was ik gelijk enthousiast over de vacature van Kooyman Eigen Huis. De gesprekken verliepen goed en ik ben in januari begonnen!”

Divers
“Mijn functienaam zegt het al: ik verricht administratieve werkzaamheden. Bezichtigingen plannen, dossiers opbouwen en de agenda’s van de makelaars beheren… En nog veel meer, want het is heel erg divers werk! Ik merk nu ook al veel raakvlakken met mijn opleiding. Die combinatie werkt prima!”

Ambitie
“De basisopleiding die ik nu volg duurt negen maanden. Aansluitend kan ik verder studeren, om uiteindelijk makelaar te worden. Dat is wel mijn ambitie, maar voor nu richt ik me op mijn werk hier en mijn opleiding. Ik heb enorm veel zin om meer te leren, en ik heb het nu al heel erg naar mijn zin bij Kooyman Eigen Huis!”

Gezelligheidsdier
“Ik woon in Alblasserdam. Het is natuurlijk superfijn dat het kantoor in Sliedrecht dichtbij is! Ik ben een echt gezelligheidsdier: normaal gesproken hou ik ervan om lekker uit eten gaan, en ik ga graag een weekendje weg…”

Kooyman-11-02-2021-Romy

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kim met Kooyman achtergrond
Kim Grinwis

Verhuurmakelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten