0800 - 2022

‘Op een leuke manier zakelijk zijn!’

15 oktober 2020

Linsey Blaauw werkt al sinds 2009 bij Kooyman Eigen Huis. Ze is begonnen als Binnendienst Medewerkster bij Makelaardij op onze vestiging in Papendrecht, en stapte al in 2010 intern over naar Financiële Dienstverlening. Maar eigenlijk is ze onze ‘duizendpoot’.

“Toen ik hier kwam werken, ben ik begonnen achter de balie. Al snel ben ik ook werkzaamheden voor Verzekeringen gaan verrichten. Dan moet je denken aan offreren en schadeafhandelingen: zowel voor bestaande als nieuwe klanten, die na het afsluiten van een hypotheek bij ons klant werden. Het contact met klanten vind ik heel belangrijk: echte aandacht geven, met een persoonlijke benadering!”

“Ik werk de éne week drie- en de andere week vier dagen. En om de week op zaterdag verzorg ik de Makelaardij hier op het kantoor in Papendrecht: telefoon aannemen, bezichtigingen plannen… Je ziet: ik heb een heel erg veelzijdige baan!”

“De telefoon opnemen doe ik altijd. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor klanten. Dan maakt het me niet uit of het voor Makelaardij of Hypotheken is. In een relatief klein team vind ik het sowieso vanzelfsprekend dat je elkaar helpt!”

“Mijn vooropleiding is Havo. Na de middelbare school wilde ik eerst een jaartje gaan werken, om te bepalen wat ik daarna zou gaan doen. En dat is dus al meer dan tien jaar geleden… De meeste collega’s werken hier al sinds ik hier ben. Als je al zolang samenwerkt, bouw je een onderlinge band op. Ik heb heel erg fijne collega’s! In veel gevallen hebben we geen woorden nodig om elkaar te begrijpen. Het voelt vertrouwd en alles is bespreekbaar!”

“Ik ben geboren en getogen Papendrechtse, maar ik woon inmiddels alweer sinds 2014 in Hendrik-Ido-Ambacht met mijn twee zoontjes van twee en vier jaar oud. Het zijn drukke baasjes, het is echt genieten! Omdat ik veel oppas heb, kan ik het gelukkig goed combineren met mijn werk. Als ik tijd voor mezelf heb ga ik het liefst winkelen of uit eten met vriendinnen. En ik vind het leuk om met de jongens erop uit te gaan: naar de dierentuin, het strand of de speeltuin hier in de buurt.”

Kooyman-15-10-2020-voorstellen-Linsey

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

1
Randy Madronal

Junior Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten