0800 - 2022

Marketingafdeling belangrijk bij verkoop

22 oktober 2020

Onze eigen reclame- en marketingafdeling is van grote toegevoegde waarde bij het verkopen van woningen. Het team bestaat uit Kristien, Anja, Carin en Ingeborg. Zij zorgen voor alle woningpresentaties, onderhouden de social media-kanalen en alle overige reclameactiviteiten. We hebben alle capaciteiten in huis en zijn niet afhankelijk van derden. Zo kunnen we snel schakelen en zijn de lijnen kort.

Zodra we een opdracht binnenkrijgen, maakt onze woningfotografe Carin Baars een afspraak met de opdrachtgever voor het maken van een compleet pakket aan foto’s en tekeningen, aangevuld met 360º foto’s en een video. Als de ligging van de woning geschikt is, dan maakt ze ook gebruik van de hoogtemast voor een hoogtefoto!

Verkoopbrochure
Van iedere woning maken we gedigitaliseerde tekeningen, zodat ze online kunnen worden toegevoegd en zowel 2D áls 3D bekeken kunnen worden. Als de foto’s en tekeningen verwerkt zijn, maken we de uitgebreide verkoopbrochure op. Hierin komen alle ins en outs van de woning aan bod. Na goedkeuring van de proefversie starten wij de verkoop actief op.

WoningMatcher
We beginnen met het aanbieden van de woning aan ons actieve zoekersbestand, via onze WoningMatcher. Iedereen die op zoek is naar een woning kan zich vrijblijvend bij ons inschrijven. Zo krijg je als eerste het nieuwe aanbod te zien, nog voordat de woning op social media verschijnt en op de diverse woningsites te zien is.

Socials
Vervolgens plaatsen we een bericht op onze Facebook- en Instagram pagina. Hierop volgen altijd leuke reacties. In veel gevallen krijgen we zelfs al aanvragen voor een bezichtiging. Inmiddels hebben we bijna 4500 volgers, waarvan er veel op zoek zijn naar een nieuwe woning!

Funda
Nadat de woning op onze socials is verschenen, volgt publicatie naar de diverse woningsites, zoals Jaap, Huislijn, VBO, Funda en natuurlijk onze eigen site, kooymaneigenhuis.nl. Ons werk houdt hier niet op. Naast het woningaanbod houden we ons ook bezig met de algemene marketing, het bedenken van leuke acties en houden we de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of ben je op zoek naar een woning en wil je je inschrijven in onze WoningMatcher? Laat het ons weten via info@kooyman.com.

Kooyman-22-10-2020-Verkoop-&-Marketing

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

1
Randy Madronal

Junior Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten