0800 - 2022

‘Kooyman Eigen Huis weet wat er speelt’

29 oktober 2020

Wij werken al twintig jaar samen met bouwonderneming Stout uit Hardinxveld-Giessendam. Heidi van Herk, Verkoopmanager Wonen bij Stout, vertelt over onze langdurige en nauwe band en legt uit waarom ze altijd weer bij ons terugkomen.

“Al zo lang als wij projecten ontwikkelen, werken we samen met Kooyman Eigen Huis: dat is dus al twintig jaar! Zij zijn wat ons betreft de toonaangevende makelaar in de regio. Kooyman is erg actief in de Binnenwaard, het gebied van de lintdorpen Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Ottoland, Goudriaan, Oud-Alblas en Wijngaarden. Wij zijn ook geregeld actief in deze regio en weten Kooyman dan ook te vinden wanneer wij hier een nieuw project ontwikkelen.

Waardevol
“Onze samenwerking gaat veel verder dan dat zij alleen de huizen verkopen die wij bouwen: zodra wij een project gaan ontwikkelen, betrekken we meestal Kees Kooyman al bij onze plannen. Hij weet precies wat er speelt in de markt en zijn adviezen zijn dan ook altijd waardevol en recht door zee. Het is voor ons vanzelfsprekend Kooyman Eigen Huis al in de beginfase te betrekken bij een project! Ze haken weer aan zodra de verkoop begint.”

Communicatie
“Wij vinden het heel erg prettig dat de taakverdeling bij Kooyman Eigen Huis zo duidelijk is. De communicatie verloopt uitstekend, zowel met Kees Kooyman als met de dames van de verschillende afdelingen. We weten precies wat we aan elkaar hebben. Het is fijn om te weten wie je contactpersoon is. Door de korte lijntjes reageren ze altijd snel. Het valt me ook op dat ze erg met hun tijd meegaan op het vlak van sociale media.”

Projecten
“Het afgelopen jaar hebben we nauw samengewerkt bij twee woningbouwprojecten: De Vesting in Nieuwpoort en De Bongerd in Streefkerk. De inzet bij Kooyman Eigen Huis vind ik altijd opvallend. Ze zitten er bovenop! En dat werkt, want beide projecten zijn volledig uitverkocht. We komen niet voor niets altijd weer terug bij Kooyman Eigen Huis!”

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

2
Eddy Veth

Register Makelaar / Taxateur

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten