0800 - 2022

Kopers aan het woord!

04 juni 2020

Maaike en Rick van Wijngaarden wonen sinds een week in de nieuwe, groene wijk de Symfonie in Sliedrecht. Wij hebben hen begeleid bij de aanschaf van hun ruime, moderne huis.

Maaike komt uit Maarssen en Rick uit Papendrecht. Rick vertelt enthousiast: “Ik werk in Hardinxveld. Omdat we het op en neer reizen beu waren, wilden we gaan samenwonen. We zijn hier in de buurt op zoek gegaan. We kwamen al snel uit bij De Symfonie. De wijk staat goed bekend. Het is mooie nieuwbouw, de huizen zijn gasloos en verder zijn ze ook van alles voorzien. Met dit huis zijn we berekend op de toekomst. De buurt is kindvriendelijk en er is voldoende ruimte voor uitbreiding, daar waren we naar op zoek.”

Wensen
“Via via zijn we bij Kooyman Eigen Huis terecht gekomen. Zij hebben ons begeleid bij dit project. Op de introductiedag hebben ze de rondleiding verzorgd en de mogelijkheden uitgelegd. We konden onze eigen wensen aangeven. De communicatie vanuit Kooyman beviel ons goed!”

Ruim
“En nu wonen we in een gloednieuw huis waar alles is zoals we willen. Het bevalt prima! Door de ruime zolder zonder puntdak hebben we er in feite een derde verdieping bij. Ook alle kamers zijn erg ruim.”

Rick: “Maaike en ik waren eensgezind. We hebben nauwelijks discussie gehad. We wilden allebei een lichte uitstraling, met een tuin op het zuiden. We zijn blij met de begeleiding die Kooyman Eigen Huis ons geboden heeft!”

Weten wat Kooyman Eigen Huis voor jou kan betekenen in je zoektocht naar een woning? Neem gerust contact met ons op via 0800-2022!

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

1
Randy Madronal

Junior Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten