0800 - 2022

Kooyman bij Molenlanden Meet-up

11 maart 2021

Kooyman bij Molenlanden MeetUp

Onze makelaar en taxateur Eddy Veth heeft gesproken op de online Molenlanden MeetUp, waar ontzettend veel jongeren op afkwamen. Tijdens deze - digitale - bijeenkomst kwamen onderwerpen aan de orde die interessant zijn voor jonge mensen uit de regio. Eddy sprak over het thema ‘wonen’.

Natuurlijk was de huidige woningmarkt een onderwerp, met name gericht op starters. Voor jongeren is het moeilijk aan een woning te komen. Enerzijds omdat er weinig aanbod beschikbaar komt, anderzijds omdat de prijzen erg hoog liggen en er vaak overboden wordt.

Hypotheekadviseur
Eddy gaf aan dat het als starter verstandig is eerst met een hypotheekadviseur te praten, om een goed beeld van je mogelijkheden te krijgen. Het is ook van belang dat je goed nadenkt wáár je wilt wonen. Met die kennis kan je gericht de woningmarkt op. Wanneer je ingeschreven bent bij een makelaar, ben je als woningzoekende altijd op de hoogte van het aanbod. Als je alleen Funda in de gaten houdt, ben je vaak al te laat. Volg je makelaar op social media en meld je aan voor onze WoningMatcher , was het advies van Eddy!

Taxatieprijs
Naar aanleiding van zijn bijdrage werden er ook veel vragen gesteld. Onderwerpen die daarbij de revue passeerden, waren bijvoorbeeld inhoudelijke vragen over hypotheekmogelijkheden, maar ook mogelijkheden voor ondernemers werd interessant bevonden. Er bleken ook veel vragen te zijn naar overbieden en welke gevolgen dit met zich meebrengt. Eddy heeft op alle vragen heldere antwoorden gegeven. Andere onderwerpen die ter sprake kwamen, waren de taxatieprijs, versneld aflossen en de WOZ-waarde.

Vragenuur
Er blijken veel inhoudelijke vragen te leven onder jongeren en starters. Daarom organiseren wij op zaterdag 20 maart om 16.00 uur een online vragenuur. Eddy gaat dan uitgebreid in op vragen over de woningmarkt, waar jongeren tegenaan lopen!

Meld je aan voor dit digitale vragenuur door te mailen naar info@kooyman.com.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

16
Kees Kooyman

Eigenaar / Register Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten