0800 - 2022

Het stekkie van... Julie

21 juni 2021

Het stekkie van...

Waar wonen onze collega’s zelf eigenlijk? En krijgen ze geen verhuis- of verbouwkriebels bij elke woning die voorbij komt? In de reeks 'Het stekkie van’ leer jij ons ook op die manier kennen!

Met deze keer... Julie! Werkzaam als Register Makelaar / Taxateur bij Kooyman Eigen Huis.

Stel jezelf even voor
Ik ben Julie, bijna 26 lentes jong en woon in Hardinxveld-Giessendam. Ik ben inmiddels alweer 5 jaar werkzaam bij Kooyman Eigen Huis als Makelaar & Taxateur. Een ontzettend leuke baan, waar ik gelijk mee ben begonnen na het afronden van mijn HBO opleiding Vastgoed en Makelaardij.

Ik ben echt een strandliefhebber en ben in mijn vrije weekend dan ook regelmatig in Zeeland te vinden. Ook kan ik er van genieten om met vriendinnen de stad in te gaan, om te winkelen en een terrasje te pakken. Verder vind ik het ontzettend leuk om vrienden en familie te helpen bij het inrichten en stylen van hun (nieuwe) woning.

Waar woon je, hoelang en wat maakt het wonen hier zo leuk?
In 2018 ben ik na een verbouwing van enkele maanden, verhuisd van Papendrecht naar Hardinxveld-Giessendam. Ik woon in een jonge wijk met veel leuke mensen. Ik heb veel vriendinnen in de buurt wonen en het is midden in ons werkgebied, ideaal dus!

Wat is jouw favoriete plekje in huis en waarom?
Ik kan niet kiezen tussen de tuin en de woonkamer. De tuin heb ik zelf ontworpen in Floorplanner en is in 2020 helemaal vernieuwd. Het is een heerlijke plek om lekker tot rust te komen, zowel op het ligbed in de zon als in de loungehoek onder de overkapping. Ondanks dat ik een tuin op het oosten heb, heb ik bijna de hele dag zon. Heerlijk!

Julie

De woonkamer met open keuken is ook echt een favoriete plek en dan met name de zithoek bij de gashaard. Zeker in de wintermaanden is dit een heerlijke plek om even op te warmen.

Julie2

Met al die woningen die je voorbij ziet komen... Heb je niet elke keer verhuiskriebels?
Deze vraag krijg ik bijna wekelijks als makelaar. Maar heel eerlijk, op dit moment niet. Ik woon ontzettend fijn en heb hele lieve buren. Natuurlijk zie ik weleens fantastische woningen langskomen, maar alles op zijn tijd ;-)

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

1
Randy Madronal

Junior Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten