0800 - 2022

Even voorstellen: Felice Poppeliers

10 juni 2021

Felice Poppeliers studeert Executive Officemanagement bij Schoevers en loopt stage op onze vestigingen in Oud-Alblas en in Sliedrecht. Met haar voorkeur voor de makelaardij is ze bij ons helemaal op haar plek. Ze stelt zich graag aan je voor!

“Dit is mijn eerste jaar van de opleiding Executive Officemanagement bij Schoevers. Deze stageperiode van acht weken heeft twee doelen: meelopen in het dagelijkse proces van geordend werken én een hoofdvraag uitwerken. Die hoofdvraag wordt gesteld door mijn opleiding. In mijn stageverslag geef ik antwoord op de vraag hoe je als office-professional kan bijdragen aan het interne communicatieproces.”

Hoofdvraag
Felice: “Twee dagen in de week ben ik op de locatie in Oud-Alblas en één dag per week in Sliedrecht. Die andere twee dagen gebruik ik om aan mijn stageverslag te werken. Op deze manier kan ik meerdere locaties beleven, wat ik weer goed kan gebruiken bij het beantwoorden van mijn hoofdvraag. Daarvoor houd ik ook interviews met verschillende collega’s!”

Makelaardij
“Het is goed om te merken dat de theorie van mijn opleiding goed aansluit bij de praktijk hier op kantoor”, vertelt Felice. “Ik werk mee op het gebied van administratie, het beantwoorden van e-mail, het aannemen van telefoongesprekken en het ordenen van dossiers. Ik ga binnenkort mee met de makelaars voor inspectie en bemiddeling op locatie. Daar kijk ik erg naar uit: ik heb bewust met Kooyman Eigen Huis contact gezocht voor deze stage, omdat ik graag verder wil in deze richting als ik mijn opleiding heb afgerond.”

Sociaal contact
Felice: “Het contact met mensen spreekt me erg aan in dit werk. Deze stage kan ik onder andere gebruiken om voor mezelf te bepalen welke kant ik op wil met mijn studie: meer op kantoor of meer naar buiten. De mogelijkheden zijn heel breed en de sociale kant trekt me aan…” Felice vervolgt: “Omdat ik uit Hardinxveld-Giessendam kom, kende ik Kooyman Eigen Huis al. Mijn stage hier bevalt heel goed. Het begon al met de warme ontvangst door mijn fijne collega’s! Ik vind het leuk om lekker aan de slag te gaan en ik wil graag meer leren!”

Zingen
Felice: “Ik heb twee oudere zussen en één jonger broertje.” Felice vervolgt: “Naast mijn opleiding aan Schoevers volg ik ook een acteeropleiding in Amsterdam. Dat valt goed te combineren. Van kleins af aan zing ik graag en heb ik ook al zangles. Mijn moeder is pianiste, dus ik ben waarschijnlijk erfelijk belast met mijn liefde voor muziek!”

Kooyman-Eigen-Huis-B.V.-Content-juni-2021---Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

1
Randy Madronal

Junior Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten