0800 - 2022

Het stekkie van... Kristien

19 mei 2021

Het stekkie van….

Waar wonen onze collega’s zelf eigenlijk? En krijgen ze geen verhuis- of verbouwkriebels bij elke woning die voorbij komt? In de reeks 'Het stekkie van’ leer jij ons ook op die manier kennen!

En we beginnen bij… Kristien! Werkzaam op de marketingafdeling van Kooyman Eigen Huis.

Stel jezelf even voor
Ik ben Kristien, 27 jaar en ik woon in Papendrecht samen met mijn vriend Jens. Nu bijna 4,5 jaar geleden kochten wij ons huis bij Kooyman. En nu ben ik er ook alweer bijna een jaar werkzaam op de marketingafdeling! Verder probeer ik een balans te vinden tussen lekker eten en Crossfit ;-) en stap ik graag op mijn wielrenfiets voor een rondje door de polder! Verder fotografeer ik ook graag.

Waar woon je, hoelang en wat maakt het wonen hier zo leuk?Ik woon in Papendrecht in de wijk Wilgendonk. Voordat ik ging samenwonen, heb ik ook altijd al met mijn ouders in Papendrecht gewoond. En daar woon ik nu dus nog steeds, én met plezier. Een hele fijne wijk: lekker dicht bij de winkels, PKC (waar ik altijd gekorfbald heb) en vrienden en familie wonen allemaal in de buurt.

Wat is jouw favoriete plekje in huis en waarom?2 plekjes: de keuken en de tuin! Twee jaar geleden hebben we namelijk de keuken verbouwd en hebben we nu een héle mooie zwarte keuken (op de foto onderaan dit bericht is de keuken nét geplaatst) en vorig jaar is de tuin opnieuw gedaan en hebben we nu ook een SUPER gezellige overkapping! Dus zeker weten dat dit nu mijn favoriete plekjes zijn!

Tuin

Met al die woningen die je voorbij ziet komen... Heb je niet elke keer verhuiskriebels?Ja zeker wel! Ik stuur regelmatig linkjes door van woningen die ik zelf wel zou willen hebben. Maar ja, zo kan ik elke maand wel verhuizen ;-) Voorlopig blijven we lekker zitten!

WhatsApp Image 2021-01-06 at 19.57.07

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

16
Kees Kooyman

Eigenaar / Register Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten