0800 - 2022

Even voorstellen: Jan Willem Buijk

18 maart 2021

Jan Willem Buijk werkt alweer twee jaar bij ons als financieel– en assurantieadviseur. Hoog tijd dus voor een introductie! In deze blog stelt Jan Willem zich voor.

Drie jaar geleden zijn mijn vrouw en ik in Papendrecht gaan wonen. Ik ken de omgeving goed en het is fijn om in de Alblasserwaard te wonen. Ik ben geboren en getogen in Hardinxveld-Giessendam. Als het weer mag na de lockdown, speel ik graag een partijtje basketbal. Mijn andere hobby is piano spelen. Met het drukke gezinsleven kom ik er niet altijd aan toe, maar ik haal veel rust en ontspanning uit het spelen van muziek.

In 2019 ben ik bij Kooyman Hypotheken en Verzekeringen komen werken als financieel - / assurantieadviseur. Ooit ben ik na school begonnen als binnendienstmedewerker op een assurantiekantoor. In de loop der jaren heb ik me ontwikkeld als adviseur voor particuliere en zakelijke verzekeringen. Op een gegeven moment heb ik de switch gemaakt naar financieel adviseur. En de afgelopen tien jaar heb ik me vooral gericht op hypotheekadvies.

Persoonlijk contact
Het persoonlijk contact met klanten is elke keer weer ontzettend inspirerend en waardevol. We stellen samen een financieel plan op bij de aankoop van een woning. Dit is voor onze klanten vaak één van de belangrijkste financiële beslissingen die ze moeten maken. Ik zet me graag in om dit proces te begeleiden!

Hecht team
Wij vormen een hecht team. We werken nauw samen met onze makelaardij-afdeling, waardoor we vaak al vroeg in het traject betrokken zijn bij de wensen van een klant. We kunnen huizenkopers op allerlei manieren van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan verkoopadvies van de eigen woning, of advies over de woning die wordt aangekocht. Hypotheekadvies, maar ook advies om een verbouwing te financieren of uw hypotheek over te sluiten naar andere geldverstrekker om lagere maandlasten of betere voorwaarden te realiseren.

Samen
We doen het bij Kooyman samen. Iedereen is op haar of zijn manier betrokken bij de klant en we vullen elkaar aan. Dat is ook één van de redenen dat ik twee jaar geleden de switch heb gemaakt om bij Kooyman Hypotheken en Verzekeringen te komen werken!

Ben je benieuwd naar je financiële mogelijkheden, dan nodig ik je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Tot ziens op ons kantoor in Papendrecht!

2201535-Kooyman-content-facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

16
Kees Kooyman

Eigenaar / Register Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten