0800 - 2022

De ‘vliegende keep’ van Kooyman Eigen Huis

25 juni 2020

Deze keer stellen we Tamara Wilting aan je voor. Tamara is moeder van drie zoons en werkt al vijftien jaar bij ons als binnendienst medewerkster. Enthousiast vertelt ze over haar afwisselende baan.

“De ‘vliegende keep van Kooyman Eigen Huis’, zo noemde een collega mij vorige week nog. Niet zo gek ook, als je bedenkt dat ik in de afgelopen vijftien jaar achtereenvolgens op de vestigingen in Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Alblas en weer in Papendrecht gewerkt heb. Nu werk ik op het kantoor in Alblasserdam, en één dag in de twee weken in Papendrecht.”

Contact
Maar de rol van Tamara als ‘vliegende keep van Kooyman’ gaat verder: “In geval van ziekte, verlof of vakanties vervang ik de collega’s op andere vestigingen. Daardoor heb ik veel contact met mijn verschillende collega’s en dat vind ik alleen maar leuk. Omdat ik regelmatig op veel verschillende vestigingen werk, heb ik een redelijk inzicht in ons totale huizenbestand. En anders pak je het in no-time weer op. Goede samenwerking is belangrijk: wij zijn met z’n allen echt ‘Team Kooyman’!”

Als binnendienst medewerkster heeft Tamara veel contact met klanten. “Daar ligt denk ik ook mijn kracht! Ik spreek ze via de telefoon, of ik ontvang de klanten op kantoor. In dat eerste praatje probeer ik vast te stellen wat we voor de klant kunnen betekenen.” Buiten klantcontact houdt Tamara zich ook bezig met het inplannen van bezichtigingen en ondersteunt ze de makelaars waar mogelijk. “Het is erg veelzijdig werk. Het vraagt flexibiliteit, en dat ligt me goed!”

Spontaan
Als mooie kanten van haar werk noemt Tamara twee voorbeelden: “Het is super om bij heel het traject betrokken te zijn. Vanaf het moment dat klanten binnenstappen, totdat hun huis is gekocht of verkocht. En wat ik ook erg leuk vind, is dat op het kantoor in Alblasserdam klanten spontaan binnenlopen voor een praatje. Dat betekent dat we iets goed doen!”

Naast haar werk heeft Tamara haar handen vol aan de opvoeding van haar zoons. “Ze zijn nu tien, zeven en één jaar oud. Mijn man is voor zijn werk vaak in het buitenland. Je kan zeggen dat ook mijn privéleven afwisselend is!”

Kooyman-25-06-2020-Even-voorstellen--Tamara-zonder-template

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

2
Eddy Veth

Register Makelaar / Taxateur

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten