0800 - 2022
189399133

Noordzijde ong

Oud Alblas

€ 899.000,- v.o.n.
kantoor OA
Kavel delen
Vestiging Makelaar Oud-Alblas 0184 – 69 17 73 Bereik ons ook via WhatsApp! 06 – 30 51 36 18 Neem contact op met ons
Terug naar zoekresultaten

Omschrijving

Een unieke kans om hier uw droomhuis te realiseren! Een riant perceel als dit, met een oppervlakte van bijna 3.700 m2, komt maar zelden te koop in dit prachtige stukje Alblasserwaard.

De kavel ligt vrij gelegen in de lintbebouwing van de Noordzijde in het landelijke dorp Oud-Alblas met blijvend vrij uitzicht over het polderlandschap. Nabij alle voorzieningen en goede ontsluiting naar de N214 en binnen 5 minuten op de A15 (Rotterdam bereikbaar in 15 autominuten).

Het bouwvlak ligt zeer gunstig zodat de woning mooi te midden van het perceel kan worden gerealiseerd. De kavel heeft een natuurlijke omzoming door sloten, toebehorend aan de kavel.

Het perceel dient nog bouw- en woonrijp gemaakt te worden en de infra- en rioolaansluitingen dienen nog gerealiseerd te worden.

Wat mag er gebouwd worden?
Op pagina 5 van deze brochure is in het geel het bouwvlak aangegeven. Binnen dit bouwvlak mag maximaal 1 woning met aan- en bijgebouwen gebouwd worden. De woning mag, met ontheffing, maximaal 1.000 m3 inhoud hebben.

“ 7. Landschappelijke Inpassing

7.1 Ten behoeve van een goede ruimtelijke ordening dient de door initiatiefnemer gevraagde wijziging van de bestemming landschappelijk ingepast te worden. Dit betekent dat betreffende wijziging zodanig moeten worden vorm gegeven en ingepast dat deze optimaal is afgestemd op bestaande dan wel nog te ontwikkelen ruimtelijke, natuurlijke en cultuurhistorische landschapskwaliteiten. Ter voldoening aan het voornoemde is in opdracht van initiatiefnemer een Landschappelijk Inpassingsplan opgesteld. Dit plan is door de Gemeente goedgekeurd en maakt als Bijlage 3 onderdeel uit van deze Overeenkomst.
De volgende onderdelen van het landschappelijk inpassingsplan zijn bindend:
A. de slagenverklaring in het plangebied dient hersteld te worden.

7.2 Initiatiefnemer verplicht zich tot uitvoering, instandhouding en beheer van het in 7.1 genoemde Landschappelijk inpassingsplan, genaamd Landschappelijke Inpassing Woningen - Noordzijde 17a - Oud-Alblas.”

De mogelijkheid tot bouw van deze woning maakt deel uit van een bestemmingswijziging die voortkomt uit de opheffing van de naastgelegen veehouderij. Op de naastgelegen percelen bevinden zich nu nog een aantal grote schuren en stallen maar deze zijn allemaal wegbestemd, teneinde op deze locatie nog 2 woningen te mogen realiseren. Dat de huidige bouw daarbij verwijderd zal worden zorgt voor nog meer natuurlijk uitzicht (zie landschappelijke planschets).

Afspraak maken voor meer informatie? Neem contact met ons op

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kim met Kooyman achtergrond
Kim Grinwis

Verhuurmakelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten