0800 - 2022

WoningMatcher

09 januari 2020

Bepaal zelf de perfecte aankoopstrategie
Hoe wilt u wonen? En waar? Aan de rand van een klein dorp of toch liever dichtbij scholen en een winkelcentrum? Wilt u een grote tuin of liever een balkon? En denkt u ook aan uw toekomst? Voor alle woonwensen zoeken wij met u mee naar precies die ene droomwoning.

Een woning koopt u maar een paar keer in uw leven. Een belangrijke en soms lastige beslissing dus. Misschien weet u al precies wat u zoekt. Of bent u er juist nog niet uit in wat voor type woning u graag wilt wonen. In beide gevallen helpt Kooyman Eigen Huis u graag in uw zoektocht.

Sneller dan het internet
Door middel van de WoningMatcher koppelen we kopers en verkopers aan elkaar. Laat ons uw wensen weten en wij zoeken naar de beste match. Beter nog, voordat uw droomwoning openbaar in de verkoop komt nemen we contact met u op. Zo heeft u de mogelijkheid om als eerste de woning te bekijken en wie weet zelfs te kopen. Dat is ondernemend. Dat is onze service. Probeer de WoningMatcher gerust eens zelf: https://www.kooyman.com/woningmatcher/

· vind uw woning, nog vóór hij online staat
· uw wensen, onze uitdaging
· scherp op de details
· betrokken en proactief
· unieke service

Unknown

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

1
Randy Madronal

Junior Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten