0800 - 2022

Vastgoedcursus voor Sylvana en Naomi

16 juli 2020

Bij Kooyman Eigen Huis hechten we heel veel waarde aan de expertise van onze medewerkers. Van ál onze medewerkers! Sylvana van Herpen en Naomi Jansen zijn beide Binnendienst Medewerkster, in Sliedrecht en in Papendrecht. Zij hebben onlangs met vlag en wimpel de Vastgoed Introductiecursus afgerond.

Sylvana: “Het is een heel brede cursus, waarbij we veel theoretische inzichten in alle aspecten van de makelaardij hebben gekregen. Normaal gesproken wordt de cursus klassikaal gegeven, maar onder de huidige omstandigheden werden de lessen als online meeting aangeboden. De cursus is afgesloten met een examen, waar ik een 9.3 voor gehaald heb!”

Verdiepen
Sylvana werkt sinds 2017 bij ons. “Doordat de makelaardij me erg aanspreekt, wil ik mijzelf hierin meer ontwikkelen en verdiepen. In mijn dagelijkse werk als Binnendienst Medewerkster ondersteun ik de makelaars gedurende het gehele proces van huizen kopen of verkopen. Met veel plezier sta ik voor iedereen klaar, zowel voor de klanten als voor mijn collega’s. Daarnaast ga ik starten met de vervolgcursus en zal ik met de tijd ook in de buitendienst te vinden zijn.”

Kooyman makelaarsdiploma

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

2
Eddy Veth

Register Makelaar / Taxateur

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten