0800 - 2022

Sterke Samenwerking met Boogerman Makelaars

09 augustus 2023

Kooyman Eigen Huis en Boogerman Makelaars slaan handen ineen voor uitgebreid netwerk en optimale klantresultaten

Kooyman Eigen Huis Makelaardij en het gerenommeerde kantoor Boogerman Makelaars uit Dordrecht gaan samenwerken. Kees Kooyman: “Door onze krachten te bundelen, streven we naar verdere groei en de creatie van een uitgebreid netwerk voor beide kantoren. Deze samenwerking stelt ons in staat om de specialistische en lokale kennis van Boogerman perfect te combineren met de slagkracht en de grootte van Kooyman Eigen Huis.”

Boogerman Makelaars
Boogerman Makelaars, opgericht in 1983, biedt diverse woonoplossingen voor uiteenlopende behoeften, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. De kennis en ervaring die ze hebben in het verhuren van woonhuizen voor zowel particulieren als woningbeleggers is uniek in de regio.

Kooyman Eigen Huis
Kooyman Eigen Huis heeft al sinds 1976 een vertrouwde reputatie in de regio Drechtsteden, de Molenlanden en de Alblasserwaard. Met maar liefst vier makelaarskantoren, het kantoor van Kooyman Hypotheken & Verzekeringen en hun rol als zelfstandig adviseur van de RegioBank in Papendrecht, zijn ze een gevestigde naam.

Eigen identiteit
“Belangrijk om te vermelden is dat beide kantoren hun eigen karakter behouden en samenwerken aan verdere ontwikkeling. De vertrouwde gezichten bij beide kantoren blijven actief, wat betekent dat we kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak kunnen waarborgen. Dit leidt tot optimale resultaten voor onze gewaardeerde klanten. En dat is precies waar we naar streven.”

Kooyman x Boogerman

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

16
Kees Kooyman

Eigenaar / Register Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten