0800 - 2022

Starters hebben behoefte aan rust en helderheid

26 november 2020

Als starter is het kopen van een huis een ingrijpende gebeurtenis. Er komt veel op je af. Dan is het prettig dat je te maken hebt met een makelaar die rust en helderheid biedt. Onze Register Makelaar/Taxateur Eddy Veth vertelt hoe wij starters begeleiden bij de aanschaf van hun eerste woning.

“Na een intensieve zoektocht heb jij je droomwoning gevonden! Dan hebben wij als Kooyman Eigen Huis één doel voor ogen: wij willen jou als koper duidelijkheid bieden! Bij de bezichtiging leveren wij alle informatie over de woning aan. De technische specificaties, maar ook hoe de oplevering van de woning verloopt, wat er achterblijft in de woning en wat er meegaat met de verkopers.”

Verrassingen
“In de koopakte staan dan ook geen verrassingen meer, omdat je al over alle informatie beschikt. Toch vinden we het belangrijk dat je de tijd krijgt om in alle rust vragen te stellen. Wanneer je bijvoorbeeld voor de oplevering in de woning wilt inmeten, helpen we je daar natuurlijk mee. Wij staan de koper graag ter wille en we hechten veel waarde aan betrouwbaarheid!”

Financiering
“Ook op het gebied van de financiering heb je waarschijnlijk veel vragen. Of het nu gaat om inzicht te krijgen van je mogelijkheden of voor een second opinion, onze afdeling Hypotheken & Verzekeringen staat voor je klaar. Het is wel zo overzichtelijk om alles onder één dak te regelen en wij bieden de mogelijkheid voor totale dienstverlening.”

“En dan? Dan kan het klussen en genieten beginnen!”

Kooyman-content-2020-facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

2
Eddy Veth

Register Makelaar / Taxateur

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten