0800 - 2022

Sport en Kooyman Eigen Huis, gouden combi!

27 februari 2020

Als Kooyman Eigen Huis komen we altijd op mooie plekken. We verkopen woningen in deze regio en hopen van harte dat iedereen hier prettig kan wonen en leven. Ook sport is daarin een belangrijk element. Reden genoeg om enkele lokale sportclubs te sponsoren.

Waterpolo Wiekslag in Alblasserdam, Tennisvereniging A.T.V. in Alblasserdam, IJsclub Alblasserdam, Hengelsportvereniging H.S.V. Werf de Noord, Tennisvereniging T.C. '73 Nieuwpoort, Voetbalvereniging V.V.A.C. Ottoland, IJsclub Oud-Alblas, Voetbalvereniging V.V. Papendrecht, Volleybalvereniging Flits Papendrecht, Badmintonvereniging Phoenix '17 Papendrecht, Voetbalvereniging Drechtstreek en Denksportcentrum Papendrecht.

Het zijn er heel wat, maar wij sponsoren al deze clubs van harte. Het is onze manier om maatschappelijk betrokken te zijn en mee te werken aan een mooie omgeving waar iedereen zich prettig voelt en fijn kan sporten. Een leefbare maatschappij voor iedereen die hier woont of wil komen wonen!

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kim met Kooyman achtergrond
Kim Grinwis

Verhuurmakelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten