0800 - 2022

Ontmoet Naomi Jansen, uw eerste aanspreekpunt

28 november 2019
Voorstellen Naomi

Ze werkt al een jaar bij Kooyman Eigen Huis, maar wie is die dame die u persoonlijk ontvangt of aan de telefoon spreekt nu eigenlijk? We laten onze collega Naomi Jansen hier graag aan het woord.

‘Mijn naam is Naomi Jansen. Ik ben geboren en getogen in Breda en woon sinds 2018 in Papendrecht. In mijn vrije tijd ben ik altijd in voor een gezellig hapje eten of een dagje uit met vrienden en familie.

Ik werk nu bijna een jaar met veel plezier bij Kooyman Eigen Huis. Toen ik hier net begon was het natuurlijk best even spannend. Een nieuw bedrijf en nieuwe collega’s, maar ik werd hier zo goed ontvangen dat ik me al snel op mijn plek voelde. Samen met mijn collega’s ondersteun ik de makelaars waar nodig; een veelzijdige functie. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en vormen een hecht team. Er wordt hard gewerkt, maar het is daarnaast ook altijd super gezellig.

U kunt ons bellen, mailen of whatsappen. Ook in het weekend. Wij zijn er als u ons nodig heeft!’

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kim met Kooyman achtergrond
Kim Grinwis

Verhuurmakelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten