0800 - 2022

Bouw van De Vesting in Nieuwpoort gaat van start!

04 december 2019

Woont u straks in De Vesting in Nieuwpoort?

Wie komt er naar Nieuwpoort, het mooie historische vestingstadje? De bouw van het project De Vesting gaat er van start. En er zijn nog enkele appartementen te koop, dus wees er snel bij!

Wonen in De Vesting betekent comfortabel wonen én ook nog eens flink besparen op de energierekening. De Vesting is namelijk volledig afgestemd op het historische karakter van Nieuwpoort: met een karakteristiek karakter en mét de duurzame toepassingen van deze tijd.

Divers wonen

De Vesting bestaat straks uit zes appartementen, twee monumentenwoningen en drie stadswoningen. Aan de achterzijde van het project komt een binnengebied met parkeergelegenheden. Dit alles op een unieke locatie midden in de historische kern van het vestingstadje Nieuwpoort.

Kenmerken - Appartementen
* Ruim opgezette woonkamer
* Openslaande deuren naar balkon/terras
* 2 Slaapkamers
* Berging grenzend aan het achtergelegen binnengebied
* Monumentale uitstraling
* Vanaf ca. 78 m² tot 85 m² woonoppervlakte

De appartementen hebben een centrale entree met lift aan de straat ‘Bij de Waterschuur’. Het gebouw bestaat uit een begane grond en twee verdiepingen. De zes appartementen zijn ruim, met een grote woonkamer, twee slaapkamers en aan de achterzijde een terras of groot balkon. Een aantal daarvan hebben uitzicht over de verdedigingswal en op het water om de vesting. Kortom: een unieke plek om te wonen.

70% van De Vesting is inmiddels verkocht. De bouw kan dus van start! Er zijn nog drie appartementen beschikbaar vanaf € 239.000,- k.k. Wilt u hier wonen? Neem dan snel contact met ons op.

Foto Vestingproject 70% verkoop-EDIT

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

2
Eddy Veth

Register Makelaar / Taxateur

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten