0800 - 2022

Makelaardij en hypotheken & verzekeringen onder één dak

24 september 2020

Bij Kooyman Eigen Huis combineren we verschillende disciplines onder één dak. In deze blog legt onze financieel- en assurantieadviseur Dennis Klopstra uit welke voordelen de combinatie makelaardij én hypotheken en verzekeringen jou als klant biedt.

“Het grote voordeel voor jou als klant, is dat je bij de combinatie van makelaardij én hypotheken en verzekeringen alle diensten onder één dak vindt. We kennen je dossier en hanteren strakke en korte lijnen. De informatie die we volgens de richtlijnen mogen delen, is beschikbaar. Je hoeft dus nooit twee keer hetzelfde verhaal te vertellen.”

Risicovrij en efficiënt
“Het is belangrijk om te weten dat binnen ons kantoor jouw gegevens alleen inzichtelijk zijn voor de betrokken afdeling. Omdat wij via de geldende richtlijnen werken, loop jij niet het risico op belangenverstrengeling. De informatie die we wel mogen delen, staat heel strak genoteerd in het notitieveld van ons CRM-systeem. Daardoor kunnen wij intern zeer efficiënt handelen. Met deze werkwijze heb jij duidelijkheid gedurende heel het proces. Alle lijntjes komen samen, er is geen ruis.”

Wel de lusten, niet de lasten
“Als klant heb jij geen omkijken naar zaken die geregeld moeten worden. Omdat wij in het midden van de cirkel staan, onderhouden wij het contact met alle belanghebbenden, zoals een taxateur, een notaris of een bank. Als potentiële koper van een huis zie je al zoveel gezichten. Naast je werk en je gezinsleven heeft dat veel impact. Door de combinatie van makelaardij en hypotheken te verzorgen, nemen we je ook op dat vlak veel zorgen uit handen.”

Wij staan in het midden van de cirkel
“Wij hebben brede kennis in huis. Wanneer jouw keuze voor een woning buiten het aanbod van Kooyman Eigen Huis valt, ondersteunen wij je met een adviserende rol. Als klant wil je zo goed en zo breed mogelijk geadviseerd worden. Zowel inhoudelijk als met randzaken kunnen wij je van dienst zijn.”

Tot slot somt Dennis op: “De combinatie van makelaardij en financiële diensten die wij bieden is onmiskenbaar een voordeel: je vindt alle benodigde diensten onder één dak, terwijl je gegevens veilig zijn. Onze adviserende rol is in dit proces nog van toegevoegde waarde!”

Kooyman-25-09-2020-Combi-makelaardij-en-hypotheken

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

1
Randy Madronal

Junior Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten