0800 - 2022

Lentekriebels en (ver)koopkriebels

12 mei 2021

De beste tijd van het jaar om je huis te verkopen is de tijd dat het jou het beste uitkomt: laten we dat vooropstellen! Feit is wel dat de lente leuk meewerkt aan de aantrekkelijkheid van je woning.

Zonnige plaatjes, en een bloeiende tuin wakkeren behalve de lentekriebels ook de koopkriebels aan! En moet er nog verbouwd of geklust worden, dan kan dit lekker in de zomer. Daarom helpen we ook in deze tijd van het jaar graag met het verkopen van je woning.

Zonnige plaatjes
Licht is heel belangrijk bij het maken van foto’s van je woning! In de lente is de lichtinval op zijn mooist: alle ruimtes komen fris en voordelig naar voren. Zonnestralen en bloeiende planten brengen je tuin of balkon beter naar voren. De geur en kleur van bloemen en planten, en een lentezonnetje hebben veel invloed op je woningpresentatie. Het levert mooiere foto’s op en het geeft een beter beeld. Langere dagen, warm weer en volop vitamine D! Klussen in de zomer is aantrekkelijk voor kopers: wanneer je in de lente de knoop hebt doorgehakt, heb je heel de zomer voor al je kluswerk.

Gevoel en sfeer
Gevoel is vaak bepalend bij het kopen van een huis. Klopt de sfeer? Is de beleving goed? Dan is de koop soms op de drempel al beklonken! Om kopers over die drempel te krijgen, is de eerste indruk heel belangrijk. Natuurlijk zorg je dat je huis er tiptop uitziet voor een goede woningpresentatie. Maar in de lente kan je de frisheid, ruimtelijkheid en lichtinval net even iets beter benadrukken. Geef je kijkers het lentegevoel!

Dus, heb je verkoopplannen? Dan is dit de tijd! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

2210467-Kooyman-Content-april-2021---Facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

1
Randy Madronal

Junior Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten