0800 - 2022

Het stekkie van... Linsey

08 oktober 2021

Het stekkie van...

Waar wonen onze collega’s zelf eigenlijk? En krijgen ze geen verhuis- of verbouwkriebels bij elke woning die voorbij komt? In de reeks 'Het stekkie van’ leer jij ons ook op die manier kennen!

Met deze keer... Linsey! Commercieel medewerker bij Kooyman Hypotheken & Verzekeringen.

Stel jezelf even voor
Ik ben een trotse moeder van twee zoontjes, die veel te snel groot worden! Onlangs ben ik samen met mijn vriend en de jongens verhuisd naar een nieuwbouwwoning. We maken graag uitjes met het gezin, zoals de dierentuin, pretpark, theater en we gaan ook graag een hapje eten met vrienden. Daarnaast doe ik in mijn vrije tijd aan cardioboxing.

In 2009 ben ik begonnen bij Kooyman Eigen Huis en in 2010 ben ik doorgestroomd naar Kooyman Hypotheken en Verzekeringen. De leuke collega’s en werksfeer zou ik voor geen goud willen ruilen.

Waar woon je, hoelang en wat maakt het wonen hier zo leuk?
Een geboren en getogen Papendrechter en inmiddels sinds 2014 inwoner van Hendrik-Ido-Ambacht. De gemoedelijke sfeer en het groen maakt het ontzettend fijn om hier te wonen.

Wat is jouw favoriete plekje in huis en waarom?
Het huis is op dit moment af, op wat kleine dingen na. De aankleding moet nog wat aandacht krijgen, maar dat komt met de tijd! Ik vind het heerlijk om lekker te kunnen (na)tafelen aan onze nieuwe eettafel. De eettafel verbindt onze keuken met het woongedeelte, waardoor je met iedereen contact kan hebben.

Linsey1

De openslaande deuren staan ook eigenlijk altijd wel open, zodat je woonkamer verlengd wordt met de tuin. We zijn heel blij dat we de tuin gelijk hebben laten doen. Al het groen moet nog goed gaan groeien, maar het is nu al een heerlijke plek om de zonnige dagen door te brengen.

Linsey2

Met al die woningen die je voorbij ziet komen... Heb je niet elke keer verhuiskriebels?
Tsja, andere woningen kijken is altijd wel erg leuk toch...? Op dit moment, zeker omdat we net een nieuw huis gekocht hebben, hebben we geen last van verhuiskriebels. Alles is nieuw en helemaal zoals we het willen. We zullen eerder en sneller na gaan denken over het opnieuw inrichten van bepaalde kamers of plekjes in huis. Die ideeën ontstaan dan ook vaak bij het zien van andere huizen hoor! Ideeën waar we dan uiteindelijk weer onze eigen draai aan zullen geven. Het plan is om hier langere periode te kunnen wonen en dat moet zeker weten gaan lukken! We zijn ontzettend blij met ons huis, het heerlijke plekje en de inrichting.

Linsey3

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

1
Randy Madronal

Junior Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten