0800 - 2022

De Symfonie - Sliedrecht > 10 woningen op één dag verkocht!

11 december 2018
kopers2.160023

Een primeur bij Gebroeders Blokland; Er zijn tijdens één afspraak maar liefst 10 woningen verkocht. Donderdag 6 december was het zover! Samen met de makelaars van Kooyman Eigen Huis verwelkomden we de toekomstige bewoners van de Symfonie in Sliedrecht.

De sfeer was gezellig en de woonwensen werden hier en daar al besproken. Na een korte introductie mochten de kopers aan de lange tafel in het inspriratiecentrum plaatsnemen. Hier werden, samen met directeur René Biesheuvel, de handtekeningen onder de overeenkomsten gezet.

Deze kopers staan nu nog aan het begin van hun woondroom... en over een paar jaar komen ze misschien bij elkaar op de koffie, de zomerbbq of organiseren ze samen de burendag in september."

We wensen de kopers veel plezier toe met het samenstellen van hun droomwoning!

Jouw droomwoning
De feestdagen staan voor de deur, een periode waarin we weer even tot rust komen en ruimte hebben om na te denken over de toekomst. Hoe zie jij de toekomst en waar moet jouw droomwoning aan voldoen?

Kijk gerust even rond op de website en probeer eens wat dingen uit in de woningconfigurator!

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

2
Eddy Veth

Register Makelaar / Taxateur

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten