0800 - 2022

Carin in het zonnetje

16 juli 2021

We krijgen regelmatig complimenten over de foto’s van de woningen die wij in de verkoop hebben, dus het wordt hoog tijd om onze fotografe weer eens in het zonnetje te zetten! Carin Baars werkt inmiddels al 28 jaar bij ons, waarvan ca. 26 jaar als fotografe. Haar foto’s verschijnen vervolgens in de brochures, op social media, op onze website en op Funda. Naast de fotografie verzorgt ze ook de plattegronden, 360 graden foto’s en de woningvideo’s.

Carin: “28 jaar geleden ben ik bij Kooyman Eigen Huis begonnen op de vrijdagavond en de zaterdag en deed ik allerlei verschillende werkzaamheden. Omdat ik als hobby al graag fotografeerde, werd mij later gevraagd het beeldmateriaal te gaan verzorgen.

Vrijheid
“Het is heel erg leuk werk!” vertelt Carin. “Ook ben ik steeds meer uren gaan werken. Omdat ik zelf mijn afspraken kan plannen en mijn eigen agenda beheer, kon ik dat goed combineren met mijn schoolgaande kinderen. Ik ben blij met die vrijheid en verantwoordelijkheid, dat gaat met wederzijds vertrouwen!”

Tekenen
Carin: “Zodra de makelaar opdracht voor de verkoop van een woning heeft gekregen, word ik ingeschakeld en neem ik contact op met de klant om een fotoafspraak in te plannen. Bij de afspraakbevestiging geef ik dan de laatste tips over het ‘fotoklaar’ maken van de woning. Binnen, buiten; alle kamers: na al die jaren weet ik precies uit welke hoeken ik foto’s moet ‘schieten’. In sommige gevallen maak ik ook gebruik van onze hoogtemast van ruim acht meter hoogte. Daarmee kan ik foto’s maken uit een ander perspectief: bijvoorbeeld over een haag heen of net nog beter het dakterras in beeld brengen. Ik maak ook 360 graden foto’s en filmpjes en ik verzorg de plattegronden van de woningen. Daarvoor meet ik de woning op en maak ik digitale 2- en 3D tekeningen. Hoe ingewikkelder een woning in elkaar steekt, hoe leuker het is om te doen!“

Op pad
“Voorheen werkte ik twee dagen per week op kantoor. Op de marketingafdeling maakte ik samen met mijn marketingcollega’s dan ook brochures. Nu is dat nog hooguit één dag. Fotografie neemt steeds meer tijd in beslag, wat uiteraard positief is ;-).” Carin vervolgt: “Ik ben veel op pad: lekker rondrijden door de mooie Alblasserwaard naar weer een nieuw te verkopen woning.”

Familie
Carin: “Er is best een grote groep collega’s al heel lang in dienst. Dat geeft aan dat we voor een leuk bedrijf werken! Ik heb een goede werkgever en leuke collega’s, het voelt vertrouwd: het is één grote Kooyman-familie!” Carin: “Naast fotografie is zingen mijn grote hobby. Ik heb opgetreden met een showkwartet, in een paar amateurfilms en in musicals gespeeld. Door Corona ligt dat allemaal stil. Maar ik heb meer creatieve hobby’s, zoals tekenen en schilderen! Verder wandel ik graag op het strand, kijk ik graag een goede film of serie en ben ik gek op Engeland als vakantieland. Ik ben al vijfendertig jaar getrouwd, we wonen in Papendrecht en we hebben twee kinderen.”

2210761 Kooyman Eigen Huis B.V. Content juli 2021 - Facebook zonder template 08-07

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

1
Randy Madronal

Junior Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten