0800 - 2022

Blog 24 mei 2018 - Van de speld en de hooiberg

24 mei 2018

Van de speld en de hooiberg...

Inmiddels zit de woningmarkt merkbaar ‘in de lift’ zoals dat heet. De belangstelling voor nieuw aanbod is groot en vaak hebben de eerste gegadigden zich al gemeld nog voordat de woning op Funda te zien is. Mede door deze enorme belangstelling en het feit dat er beduidend minder aanbod is, horen we vaak dat woningzoekenden achter het welbekende net hebben gevist. Kooyman Eigen Huis biedt hiervoor een oplossing.

Woningmatcher

Sinds 2017 bieden wij als extra service de Woningmatcher, voor wie als eerste op de hoogte wil blijven. De Woningmatcher, de naam zegt het eigenlijk al, is een unieke database die vraag en aanbod aan elkaar matcht op basis van de door u aangegeven criteria. Bent u op zoek naar andere woonruimte dan kunt u zich kosteloos inschrijven. Zodoende bent u als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod, nog voordat deze op internet of in de krant verschijnt.

Uw wensen

Het enige dat wij van u willen weten zijn uw naam- en adresgegevens en natuurlijk brengen we graag uw woonwensen in kaart. Of u nu op zoek bent naar een appartement, een twee-onder-een-kapwoning of woonboerderij, als er een match is dan brengen wij u direct op de hoogte.

Passend aanbod

Nadat we u aan een woning hebben gematcht kunt u vervolgens direct een afspraak maken om de woning te gaan bezichtigen. Zodoende heeft u voorrang boven de reguliere woningzoeker.­­ En blijkt het voor u de juiste woning te zijn? Dan hebben we op een efficiënte manier samen de beroemde speld gevonden.­­­­­­­

Meer weten?

Wilt u meer informatie of wilt u zich direct inschrijven voor de Woningmatcher? Kijk op onze website www.kooymaneigenhuis.nl/woningmatcherof stuur een mail naar info@kooyman.com.

bale-3026360_1920

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

16
Kees Kooyman

Eigenaar / Register Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten