0800 - 2022

Blog 18 mei 2017 - Uw huis in het zonnetje.

18 mei 2017

Op 1 juni begint de meteorologische zomer, maar voor de astronomische zomer moet men nog even geduld te hebben tot 21 juni. Maar deze loopt dan weer door tot 21 september, terwijl de meteorologische zomer al op 31 augustus eindigt.

Hoewel anders doet vermoeden, is de zomerperiode een goede tijd om uw woning te verkopen. Er zijn natuurlijk mitsen en maren te noemen, zoals de schoolvakantie en de bouwvak, maar er zijn ook veel positieve kanten aan het te koop zetten van een woning tijdens de warme zomermaanden.

Juist in deze tijd besteedt men veel tijd buitenshuis en een verkoopbord in tuin of op het balkon valt daarom des te meer op. Wie geniet er niet van een heerlijke fiets-, wandel- of skeelertocht door de Alblasserwaard. Ook op het water is het in de zomermaanden een drukte van belang. Niets zo ontspannend als een dag onthaasten op het water in een, al dan niet elektrische, boot met natuurlijk een smakelijke picknickmand.

De zomerperiode biedt tevens als groot voordeel dat de fotopresentatie van de woning er een stuk fraaier uitziet met groene tuinen, mooie blauwe luchten en het zonnige daglicht dat door de ramen valt laat de woning stralen.

Ook op social media kun je optimaal profiteren van deze zomerfoto’s. Niet alleen wij maken hier dankbaar gebruik van, maar ook voor de verkoper is het leuk deze te delen via bijvoorbeeld Facebook, Twitter of Instagram. Het is altijd leuk om te zien hoe vaak een bericht worden geliked en gedeeld. En wie weet is het verkoopbord al voor de meteorologische óf astronomische herfst weer opgeborgen.

3108

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

16
Kees Kooyman

Eigenaar / Register Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten