0800 - 2022
Kloos AI loodsappartementen 1

KLOOS - Loods-appartementen

Alblasserdam

op aanvraag
Knt Albl 14 feb 2023
Project delen
Vestiging Makelaar Alblasserdam 078 – 69 18 111 Bereik ons ook via WhatsApp! 06 – 30 51 60 23 Neem contact op met ons
Terug naar zoekresultaten
Kloos AI loodsappartementen 1
Kloos - Interieur beeld - Loods appartement
Kloos AI Loodsappartementen 3

Omschrijving

Na een lange, drukke dag laat je de stad achter je. Met de zon in de rug vaar je met de Waterbus naar huis. De wind neemt de dagelijkse hectiek mee, het water doet de rest. Terwijl jij ontspant, schijnt de zakkende zon haar licht op de huizen van je nieuwe buurt. Binnen een half uur stap je van de boot en even later ben je thuis. In Kloos. Gelegen aan het water. In Alblasserdam. Dicht bij de stad, nog dichter bij de natuur. Van alles voorzien. Kloos is stoer en stads wonen in een zee van rust en ruimte.

Kloos biedt alles voor wie comfortabel wil wonen op een unieke locatie. Met Rotterdam en Dordrecht om de hoek ben je zo in de stad. Daar kun je naar hartenlust shoppen in trendy winkeltjes, een latte drinken in hippe koffietentjes, eten in heerlijke restaurantjes en naar het theater. In je directe omgeving ontspannen? Ook dat kan. Terrasjes, prachtige wandelpaden, fijne fietsroutes, vaarmogelijkheden, heerlijke horeca-gelegenheden… het is er allemaal! En in je achtertuin heb je een uniek Nederlands monument: Kinderdijk. Thuis geniet je van het weidse uitzicht, de ruimte en van het water en het groen om je heen.

WEIDS UITZICHT
Kloos is vernoemd naar de voormalige staalfabriek op het terrein en krijgt dezelfde robuuste uitstraling als de naamgever. Enkele karakteristieke elementen van de fabriek blijven bijvoorbeeld bestaan. Ze worden verwerkt in de nieuwbouw en versterken zo de industriële uitstraling. Kloos biedt dijkwoningen en verschillende soorten comfortabele appartementen. Keuze genoeg dus! Zelfs het uitzicht heb je voor het kiezen. Wil je uitkijken op het water van de Noord en wegdromen bij de voorbij varende schepen? Of wil je uitzicht op de molens van het stukje werelderfgoed aan de Kinderdijk en de weidse polders?

NIEUW THUIS
Wonen in Kloos is leven zoals jij wilt. Buiten kun je lekker flaneren langs de boulevard of neerstrijken op de brede trappen met uitzicht op het water. Liever wandelen, joggen of fietsen? Trek de natuur in! Behoefte aan de stad? Ga op pad! Kloos ligt centraal en heeft alles te bieden.

LOODS-APPARTEMENTEN
Het industriële verleden van KLOOS zie je duidelijk terug bij de Loods-appartementen. Voor de deur van deze stoere appartementen is het heerlijk vertoeven: op de trappen in het park aan de boulevard.

Houd mij op de hoogte.

Bouwtypes

Loods 1

Koopsom vanaf € 365.000,- v.o.n.
Woonoppervlakte vanaf 75 m²

Het industriële verleden van KLOOS ziet u duidelijk terug bij de Loods-appartementen. Voor de deur van deze stoere appartementen is het heer...

Afspraak maken voor meer informatie? Neem contact met ons op

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

16
Kees Kooyman

Eigenaar / Register Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten