0800 - 2022
header-verkoopplan

WoningMatcher

Uw persoonlijke aankoopstrategie bepalen

Wat is uw ideale huis, voor nu en rekening houdend met de toekomst? In welke omgeving wilt u wonen? Aan de rand van een klein dorp of toch liever dichtbij scholen en een winkelcentrum? Wilt u een grote tuin of liever een balkon? Voor al uw woonwensen zoeken wij met u mee naar precies die ene droomwoning.

Een woning koopt u maar een paar keer in uw leven. Een belangrijke en soms lastige beslissing dus. Misschien weet u al precies wat u zoekt. Of bent u er juist nog niet uit in wat voor type woning u graag wilt wonen. In beide gevallen helpt Kooyman Eigen Huis u graag in uw zoektocht.

Sneller dan het internet

Als woningmatcher koppelen we kopers en verkopers aan elkaar. Laat ons uw wensen weten en wij zoeken naar de beste match. Beter nog, voordat uw droomwoning openbaar in de verkoop komt nemen we contact met u op. Zo heeft u de mogelijkheid om als eerste een afspraak te maken om de woning te bekijken. En wie weet zelfs te kopen. Dat is ondernemend. Dat is onze service.

Al ingeschreven, maar wilt u uw woonwensen wijzigen? Stuur ons een mail! Zo voorkomen we een dubbele inschrijving.
Krijgt u bijvoorbeeld al wel mailtjes van ons, maar ziet u ook woningen voorbij komen op social media/Funda die u niet in uw mail ontvangt? Stuur dan een mail naar info@kooyman.com en geef daarin aan wat uw nieuwe woonwensen zijn. Dan passen wij dit voor u aan!

Let op: bij 'plaatsen' kun je maximaal 10 plaatsen aangeven. Vul anders bij 'overige plaats' > gehele regio in.

Meld u aan voor Woningmatcher

  • vind uw woning, nog vóór hij online staat
  • uw wensen, onze uitdaging
  • scherp op de details
  • betrokken en proactief
  • unieke service
4 kantoren in de regio

Kooyman Eigen Huis is een ondernemende makelaar met karakter. Onze kantoren zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 09.00 - 16.00 uur.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kim met Kooyman achtergrond
Kim Grinwis

Verhuurmakelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten