0800 - 2022

Makelaar Oud-Alblas

Team

16
Kees Kooyman Eigenaar / Register Makelaar 06-53992505 kees@kooyman.com
5-min
Anja van der Wekken Financieel Medewerker 0184 – 69 17 73 marketing@kooyman.com

Public Relations afdeling

6
Carin Baars Fotograaf 06-20418049 carin@kooyman.com
13
Emma Norbruis Communicatie & Marketing 0184-699902 marketing@kooyman.com

Vestiging

Makelaar Oud-Alblas
Kerkstraat 1
2969 AJ Oud-Alblas
0184 – 69 17 73 Bereik ons ook via WhatsApp! 06 – 30 51 36 18 oudalblas@kooyman.com

Kooyman Makelaars Oud-Alblas

Huis kopen of huis verkopen? Of u nu op zoek gaat naar uw eerste eigen huis, een leuk huurappartement of u wilt juist uw huis verkopen: een deskundig makelaar is eigenlijk onmisbaar. Een makelaar neemt u werk uit handen bij het voeren van de onderhandelingen, regelt bezichtigingen en helpt u, wanneer u verkoopt, met de bepaling van de vraagprijs. Dit alles kan u uiteindelijk heel wat geld besparen.

Bij Kooyman Eigen Huis in Oud Alblas kunt u terecht voor een gedegen advies of uitgebreide hulp bij het kopen, verkopen of huren van een woning. Je huis verkopen in de Molenlanden? Ons werkgebied reikt verder dan Oud-Alblas. Kooyman is ook uw makelaar in o.a. Streefkerk, Groot-Ammers, Wijngaarden, Molenaarsgraaf, Langerak, Hoogblokland en omgeving. Onze aanpak is klantgericht, wat wil zeggen dat wij altijd opereren vanuit uw wensen. Creativiteit is daarbij een belangrijke pijler. Zoals de marktkoopman op een drukke markt moet opvallen om zijn waar te slijten, moet u dat doen wanneer u een woning wilt verkopen.

Op maat gesneden verkoopstrategie
Wanneer u uw huis, flat of appartement in of rondom Oud Alblas te koop wilt zetten, zult u merken dat daarbij het nodige komt kijken. Het aanbieden van uw woning op een verkoopsite of via een advertentie is zo gedaan, maar daarmee bent u er nog lang niet. Als gezegd is het van belang om op te vallen tussen al die anderen. Een goede makelaar weet daar wel raad mee.

Bij Kooyman werken we met een specifieke verkoopstrategie, die is afgestemd op uw situatie. Creativiteit en ‘buiten de hokjes denken’ is tegenwoordig cruciaal. Wij beschikken ook over een eigen marketingafdeling, waardoor uw woning optimaal gepresenteerd wordt.

Betrouwbare makelaar in Oud Alblas
Een makelaar moet vertrouwen wekken en u moet er een goed gevoel bij hebben. Daarom is het goed te weten dat Kooyman in Oud Alblas al 40 jaar ervaring heeft in de makelaarswereld en lid is van brancheorganisatie VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend goed). Hiervoor moet een makelaar voldoen aan een fors aantal strenge eisen.

Zo mogen wij pas actie ondernemen, dat wil zeggen kopen of verkopen, als u ons daarvoor schriftelijk toestemming geeft. Ook dienen wij onze klanten op de hoogte te houden van onze bezigheden en of we daarbij succes hebben. Ook mogen we slechts één persoon tegelijk afvaardigen bij de koop of verkoop van een huis. Zo weet u zeker dat er geen sprake is van belangenverstrengeling.

Wat is er te koop in Oud Alblas?
Wilt u kopen in of rond Oud Alblas, dan kunt u bij Kooyman terecht voor gedegen advies. We beschikken over kennis van de lokale woningmarkt en zijn goed op de hoogte van actuele prijsontwikkelingen. U weet dus zeker dat u nooit te veel betaalt. En dat is wel zo prettig. Wenst u eerst wat meer informatie? Neem dan even contact op met onze vestiging in Oud Alblas. Mail: oudalblas@kooyman.com of telefoon: 0184–691773.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

16
Kees Kooyman

Eigenaar / Register Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten