0800 - 2022

Onze nieuwe collega: Kristien van Leerdam

20 augustus 2020

Sinds begin augustus versterkt Kristien van Leerdam team Kooyman. Op onze locatie in Oud-Alblas neemt Kristien samen met Ingeborg Spruijt de marketing- en communicatiewerkzaamheden voor haar rekening.

“Als marketingafdeling zijn we onder andere verantwoordelijk voor het opmaken van de woningbrochures van de woningen die nieuw in de verkoop zijn gekomen, het plaatsen van het woningaanbod van Kooyman Eigen Huis op onze eigen website kooyman.com én natuurlijk op Funda. Ook zorgen we ervoor dat de nieuwe woning onder de aandacht komt van onze Facebook en Instagram volgers.”

Marketing
Als opleiding heeft Kristien Commerciële Economie gedaan op de Hogeschool Rotterdam, met marketing als specialisatie. “Makelaardij heb ik altijd al interessant gevonden. Marketing in combinatie met makelaardij is dan ook precies wat ik zocht! Ervaring heb ik opgedaan bij de grote bedrijven, waar alle werkzaamheden strak afgebakend waren en ieder zijn eigen marketingspecialisme heeft. Het verschil met mijn nieuwe functie bij Kooyman Eigen Huis trekt me aan, omdat dat hier niet het geval is. Hier verrichten we álle marketing gerelateerde werkzaamheden. Het is erg veelzijdig werk, waarin ik veel verschillende dingen kan doen en direct de ruimte krijg voor eigen initiatieven.”

Fotografie
De zesentwintigjarige Kristien woont samen met haar vriend in Papendrecht. Ze komt op de fiets naar haar werk in Oud-Alblas. “Dat is ook zo’n fijne bijkomstigheid van deze baan: lekker dicht bij huis!” Buiten Crossfit en wielrennen, heeft Kristien nog een grote hobby: Fotografie! “In mijn vrije tijd fotografeer ik heel graag. Ik doe lifestyle shoots en binnenkort mag ik zelfs de fotografie van een bruiloft verzorgen!”

Veelzijdig
Over haar nieuwe werkomgeving heeft ze een erg goed gevoel: “Ik voelde me vanaf de eerste dag al thuis én welkom! Mijn collega’s hebben me goed ontvangen en ze geven me alle hulp die ik nodig heb. Ik heb er ontzettend veel zin in om me dit eigen te maken.”

Kooyman-20-08-2020-Nieuwe-Medewerker-geen-template

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

16
Kees Kooyman

Eigenaar / Register Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten