0800 - 2022

Molenhoek - Wonen op niveau in Papendrecht

24 mei 2024

Ontdek Molenhoek; 65 stijlvolle koop-appartementen met ruime buitenruimtes. Modern en duurzaam wonen doe je op deze centrale locatie in de Molenbuurt.

Aan de rand van de Molenbuurt ontstaat een plek waar modern wonen en duurzaamheid hand in hand gaan. Van jong tot oud, iedereen vindt hier zijn plek. Het gevoel van een dorp, met het stadsleven binnen handbereik.

Geniet van de unieke beleving van mooie koopappartementen in de wijk. Dít is Molenhoek; wonen op niveau.

Het project
Het project bevat 65 gelijkvloerse appartementen, met oppervlaktes variërend van ca. 60 m² voor 2-kamerappartementen, tot tussen de 70 en 80 m² voor 3-kamerappartementen, en ruime 4-kamerappartementen van 100 tot 115 m². Deze woningen zijn ontworpen om aan de behoeften van een divers publiek te voldoen, van starters tot senioren. Elk appartement is praktisch ingedeeld én beschikt over een eigen parkeerplaats.

Het ontwerp van de Molenhoek onderscheidt zich door de uniek gepositioneerde balkons die een speels karakter geven aan het gebouw en tegelijkertijd voor elke bewoner wat te bieden hebben qua zon ligging. De buitenruimtes zijn ruim opgezet, met balkons van 7,5 m² tot 11,5 m². Ook zijn er enkele appartementen met een groot dakterras. Daarnaast wordt hoog ingezet op duurzaamheid en klimaatadaptatie, door onder andere de parkeerplaatsen te vergroenen en rondom het complex de natuur te stimuleren.

“Optimaal genieten van fraaie buitenruimtes en een groene omgeving.”

Locatie
Papendrecht is een dijkdorp met ruim 32.000 inwoners. Het winkelhart van Papendrecht, De Meent, ligt op steenworp afstand van de Molenhoek. Hier vind je alles wat je nodig hebt, van supermarkten tot modezaken. Het dorp is ideaal voor gezinnen. Er is keuze uit diverse basis- en middelbare scholen. Bovendien zorgen sportclubs en hobbyverenigingen voor een dynamisch gemeenschapsleven. Het historische Dordrecht en moderne Rotterdam liggen binnen handbereik. Over de brug fiets of rijd je zo het centrum van Dordrecht binnen, terwijl Rotterdam in minder dan 25 minuten met de auto te bereiken is. Er zijn ook verschillende buslijnen die goede verbindingen bieden naar diverse plaatsen in de Randstad. En op de fiets rijd je in 15 minuten naar station Sliedrecht Baanhoek.

“Een modern dijkdorp omringd door de charmes van de Randstad.”


Interesse in de Molenhoek?
Schrijf je vrijblijvend in op de woneninmolenhoek.nl en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

View4_LR

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

1
Randy Madronal

Junior Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten