0800 - 2022

Kopen, financieren en verzekeren? Dat doe je bij Kooyman Eigen Huis!

13 februari 2020

Wist je dat je bij Kooyman Eigen Huis ook terecht kunt voor financieel advies en hypotheken? Zelfs voor alle verzekeringen ben je bij ons aan het juiste adres. Van aankoop tot sleuteloverdracht profiteer je van onze brede expertise onder één dak.

Voor het kopen van een huis heb je meestal een hypotheek nodig. Maar hoe kies je tussen bijvoorbeeld de Profijt Hypotheek en de Budget Hypotheek? Welke is het meest geschikt voor jou? En wat als je niet in loondienst bent, maar als flexwerker, ZZP'er of ondernemer werkt? Kan je dan eigenlijk wel een hypotheek krijgen?

De adviseurs bij Kooyman Hypotheken & Verzekeringen adviseert je graag. Bijvoorbeeld Dennis, met zijn ruime kennis van het vak én de branche. Samen met jou zorgt hij voor goed inzicht in jouw financiële mogelijkheden. Daarnaast kijken we met elkaar naar de risico's van een eventuele verandering in jouw situatie. En vergeet je ook niet de verzekeringen? De adviseurs bij Kooyman Hypotheken & Verzekeringen adviseren je graag op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen en consumptief krediet. We geven een heldere uitleg van alle financiële regeltjes en zorgen voor een duidelijke rapportage na afloop van het gesprek. Ons advies helpt je een keuze te maken, zodat je direct goed én persoonlijk geholpen wordt. Wat je vraag ook is.

Ontdek alle voordelen van Kooyman Hypotheken & Verzekeringen via de website!

Kooyman-13feb-financieel-adviseur

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

16
Kees Kooyman

Eigenaar / Register Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten