0800 - 2022

Blog 7 maart 2017 - Zet de deur maar open.

09 maart 2017

Het is 1 maart geweest. Na een winter die niet echt heeft doorgezet is het voorjaar weer begonnen. de dagen worden langer, de sneeuwklokjes en krokussen komen naar boven en we gaan voor wat betreft het warmere weer de goede kant op. De meeste mensen die ik hierover spreek gaan er daarom van uit dat het voorjaar de beste tijd is om hun woning te verkopen. De tuinen zijn mooier en er is over het algemeen een meer optimistische stemming. Toch zeggen de cijfers de afgelopen jaren net iets anders. De maanden mei, juli en augustus zijn niet de meest gunstige maanden om een woning te verkopen. Dit heeft vooral te maken met vakanties en andere buiten bezigheden.

Om april en mei een extra stimulans te geven is jaren geleden de Nationale Open Huizen Dag in het leven geroepen. Omdat de Open Huizen Dag van te voren wordt aangegeven krijgen potentiƫle kopers goed de gelegenheid een route te plannen langs de woningen van hun voorkeur. Zij kunnen dus op een laagdrempelige manier in korte tijd een goede vergelijking maken. Deze laagdrempelige manier van woningen bekijken heeft als voordeel voor verkopers dat de kans op een bezichtiging, en mogelijke verkoop toeneemt. De landelijke marketing en aandacht die het genereert is voor iedereen positief. Kortom, verkopers zorg voor een aantrekkelijke woning en laat de klanten en het voorjaar komen. Op 1 april a.s. is het weer zover, vanaf 11.00 tot 15.00 uur zetten vele verkopers de deur open en geven zij graag een rondleiding.

Kees Kooyman

shutterstock_115952848

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

16
Kees Kooyman

Eigenaar / Register Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2024 MM
Sluiten