0800 - 2022

Makelaar Alblasserdam (tijdelijk gesloten)

Team

Nelleke
Nelleke Muilwijk Office Manager Alblasserdam 078–6918111 alblasserdam@kooyman.com
Tamara
Tamara Wilting Commercieel Medewerker Alblasserdam 078–6918111 alblasserdam@kooyman.com
Anja
Anja van der Wekken Financieel Medewerker 078–6918111 alblasserdam@kooyman.com

Vestiging

Kooyman Makelaars Alblasserdam

Wegens verbouwing is ons kantoor in Alblasserdam tijdelijk gesloten. De verwachte heropening is eind 2021. Tijdelijk bezoekadres is in Papendrecht, Brederodehuis 1.

Huis kopen of huis verkopen? Wilt u een huis kopen of huren, of bent u van plan om uw eigen woning te koop te zetten? Makelaardij Kooyman in Alblasserdam helpt u graag! Wij beschikken over 40 jaar ervaring in het vak en weten wat nodig is om beslissend te zijn op de huizenmarkt. Deskundigheid, creativiteit en klantgerichtheid staan bij ons voorop.

Kooyman Eigen Huis is tevens lid van de VBO. Dit is een brancheorganisatie voor ruim 1.100 makelaars, taxateurs en verhuurspecialisten uit Nederland. Leden van VBO zijn gescreend en voldoen aan de toelatingseisen voor vakbekwame en betrouwbare makelaars in onroerende zaken. Integriteit staat voorop: u weet dus wat u kunt verwachten als u uw zaken laat behartigen door Kooyman.

Uw huis verkopen
Voor de verkoop van een huis in of rond Alblasserdam bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bepalen allereerst met u een op maat gesneden verkoopstrategie, die past bij uw wensen en doelen. Daarbij is het van belang dat een makelaar creatief kan denken. Wij regelen een professionele fotograaf, vakkundige reclamemensen en creëren zo een fraai totaalbeeld van uw woning.

Wilt u bijvoorbeeld een 360-view van uw woning in Alblasserdam laten maken, dan behoort dat tot de opties. Ook 3D-plattegronden en strak geregisseerde video’s blijken vaak zeer effectief. En voor de smartphone kunnen we met Virtual Reality een prachtige beleving creëren voor geïnteresseerde kopers. Daarnaast, zetten we social media als YouTube en Facebook in.

Een huis huren of kopen in Alblasserdam
Een nieuwe woning zoeken, vinden en uiteindelijk betrekken is een spannend proces. Er komt ineens veel op u af, zeker als u een woning gaat kopen. Het is daarom verstandig om gebruik te maken van een deskundig makelaar, die het klappen van de zweep kent. Wij doen ons best om de aankoop van uw woning in of rond Alblasserdam zo goed mogelijk te faciliteren.

U kunt daarbij denken aan het voeren van de onderhandelingen met de verkopende partij, of de verkoopmakelaar. Dit kan u een forse besparing opleveren bij de uiteindelijke koopprijs. Uiteraard stellen wij u op de hoogte van alle geldende regels wanneer u een huis gaat kopen, of eventueel huren. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Jarenlange ervaring als makelaar
U ziet het, bij het kopen of verkopen van een huis komt heel wat kijken. Het is dan ook prettig om terug te kunnen vallen op een makelaar in Albasserdam die u bij kan staan met gedegen hulp. Dankzij onze jarenlang ervaring kennen we de lokale woningmarkt als geen ander en zijn we goed op de hoogte van de prijsontwikkelingen. U bent dus verzekerd van een marktconform prijsadvies.

Heeft u vragen? Mail dan naar alblasserdam@kooyman.com, of bel: 078 69 18 111. Een bericht via WhatsApp kan natuurlijk ook: 06 – 30 51 60 23.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestigingen in Papendrecht en in Sliedrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kees Kees Kooyman

Eigenaar / Register Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2021 MM
Sluiten
Als je onze site gebruikt, accepteer je onze cookies . Sluiten