0800 - 2022

Vacature: Marketing & Communicatie Coördinator (32 uur)

11 oktober 2023

Ben jij die allround marketingprofessional die ervan houdt om met marketing in de breedste zin bezig te zijn? Van vormgeving en tekstschrijven tot online marketing en websitebeheer. Sluit je aan bij ons team en zet je vaardigheden in!

Wie ben jij?

Je bent een energiek persoon met uitstekende communicatievaardigheden. Je hebt veel kennis van social media en online marketing en je bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Verder breng je een hands-on mentaliteit en positiviteit met je mee en vind je het leuk om een diverse en allround marketingrol te bekleden.

Enthousiasme, creativiteit en initiatief zijn eigenschappen die bij jou passen. Je werkt planmatig en gestructureerd en behoudt overzicht over alle taken en verantwoordelijkheden die je hebt.

Verder beschik je over HBO werk- en denkniveau en heb je ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast heb je kennis van Google Analytics, SEO en SEA. Grafische vaardigheden zijn een groot pluspunt!

Wie zijn wij?

Kooyman Eigen Huis is een gedreven makelaarskantoor met een eigen karakter! Met onze ruime ervaring en met vier vestigingen zijn we een gerenommeerde speler op de woningmarkt in de regio Drechtsteden en in de Alblasserwaard. Daarnaast zijn we met ons kantoor Kooyman Hypotheken & Verzekeringen actief als financiële dienstverlener en zijn we daarnaast ook zelfstandig adviseur van de RegioBank in Papendrecht.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende functie in een leuk marketingteam. Je ontvangt een goed salaris en ruim 20 vakantiedagen. De werksfeer is informeel en er worden leuke activiteiten georganiseerd.

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de eisen, stuur dan je motivatie en cv naar info@kooyman.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Parttime
Parttime uren: 32 per week
Rooster: Maandag – vrijdag

Secundaire arbeidsvoorwaarden: Bedrijfsfeesten en kerstpakket
Soorten aanvullende vergoedingen: Vakantiegeld

Werklocatie: Fysiek
Verwachte startdatum: 01-12-2023

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

16
Kees Kooyman

Eigenaar / Register Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2023 MM
Sluiten