0800 - 2022
10

't Waaltje

Papendrecht

op aanvraag
knt PPD-website
Woning delen
Vestiging Makelaar Papendrecht 078 – 61 50 600 Bereik ons ook via WhatsApp! 06 – 30 98 56 42 Neem contact op met ons
Terug naar zoekresultaten

Bouwtypes

Bouwkavels

Koopsom op aanvraag Perceeloppervlakte vanaf 1.030 m²
Brochure Beschikbare woningen 0
02
29
16

Omschrijving

Wonen zoals u dat wilt
Op het perceel van voormalig tuincentrum ’t Waaltje, gelegen in het oosten van Papendrecht, zullen 9 vrijstaande woningen worden gerealiseerd. Het plangebied is ruim opgezet wat zorgt voor groene kavels en ruimte tussen de woningen. De polderstructuur zal worden teruggebracht op de locatie door middel van het toevoegen van sloten. Hierdoor ontstaan streekeigen langgerekte kavels met sloten ertussen, ook wel slagen genoemd. De kavels volgen de richting van deze slagen en de bebouwing dient bij voorkeur met het slag mee te worden gerealiseerd.

Het plangebied ademt een groene streekeigen sfeer.

De kavels dienen met groene beukenhagen te worden omheind, wat het zachte groene karakter versterkt. Deze hebben achter de voorgevelrooilijn een maximale hoogte van 2 meter en voor de voorgevelrooilijn een maximale hoogte van 1 meter. De taluds die een scheiding vormen tussen water en kavelgrond hebben geen bebouwing en geen of lage begroeiing.

De kavels zijn omringd door water en worden ontsloten vanuit de Hoepmaker. Voor gemotoriseerd verkeer is de planlocatie doodlopend. Er wordt echter wel een fiets- en wandelpad gerealiseerd die het plangebied verbindt met de Tiendweg Oost. Het is verplicht om op eigen terrein minimaal twee parkeerplaatsen te voorzien. De openbare weg wordt ingericht met klinkerbestrating en de openbare parkeerplaatsen zullen worden ingericht op een strook graskeien.

Ligging
Aan de oostzijde van Papendrecht is de wijk ‘de Oostpolder’ gelegen. De Oostpolder is de uitbreidingswijk gelegen tussen de oostzijde van de voormalige bebouwing in Papendrecht en de rijksweg A15. De nieuwbouw kavels van plan ’t Waaltje zijn gelegen tussen de Oostpolder en het historische dijklint langs de Tiendweg Oost.

De Tiendzone is het laatste open landelijke gebied in Papendrecht en is vormgegeven als een landschappelijk park met onder andere wandelpaden, bruggen, een speelweide en volkstuinen. Hiermee is een recreatiezone gecreëerd voor de bewoners van de Oostpolder. De polderstructuur, met de sloten en de daartussen gelegen landjes, vormt de landschappelijke basis van de Tiendzone. De zone creëert een mooie groene verbinding naar de Matenasche Scheidkade en de Alblasserwaard. De bestaande woningen binnen en ten zuiden van de Tiendzone zijn vrijstaande woningen met een landelijk karakter. De nieuwe woningen in plangebied ’t Waaltje zullen aansluiting vinden bij de bestaande landelijke woningen.

Wil je meer weten? Kijk dan eens op waaltjepapendrecht.nl of neem contact op met ons kantoor in Papendrecht, via 078-6150600. Of stuur een mailtje naar papendrecht@kooyman.com.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Situatie

Verkoopstatus

Bouwnr. Type Koopsom Status
2 Bouwkavels op aanvraag Verkocht
3 Bouwkavels op aanvraag Verkocht
4 Bouwkavels op aanvraag Verkocht
5 Bouwkavels op aanvraag Verkocht
6 Bouwkavels op aanvraag Verkocht
7 Bouwkavels op aanvraag Verkocht
8 Bouwkavels op aanvraag Verkocht
9 Bouwkavels op aanvraag Verkocht
Afspraak maken voor meer informatie? Neem contact met ons op

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestiging in Papendrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

16
Kees Kooyman

Eigenaar / Register Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2023 MM
Sluiten